Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

Widgets page and plug ins add page not working, and displaying differently


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Feb 14, 2010, 06:44 PM
shamrock 2000
 
6 posts · Feb 2010
Widgets page and plug ins add page not working, and displaying differently

Suddenly two of the pages have changed how they appear. Not the typical WP Admin/Dashboard appearance. Instead, they are showing as bullet points in a long list.

When I click on the links from this page to POSTS or PAGES or SETTINGS etc I can go back to the normal WP display for these pages.

However when I click on Widgets and the add in button for Plug Ins they do not function.

I have uploaded a completely new WP set of files via Go Daddy. (By completely disabling the old account). However the problem is still there.

This happened all of a sudden while I was in the Widgets section. It froze and then appeared like this.

Help!
 

Bookmarks

Tags
display, functioning, plug ins, widgets

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Widgets Page Not Working flawlessshine Sidebars & Widgets 1 Dec 16, 2009 03:06 PM
[SOLVED] Firefox 3.5 STILL showing Blogroll, Meta, unwanted plug-ins rebmarmad Atahualpa 3 Wordpress theme 6 Dec 9, 2009 02:17 PM
Analytic Type Plug Ins/Issues/Questions jfrenaye Plugins & Atahualpa 2 Oct 5, 2009 05:59 PM
[SOLVED] Newbie question - SEO plug ins and Atahualpa built in SEO jkgourmet Plugins & Atahualpa 1 Sep 26, 2009 04:33 PM
Using Page2Cat with SmoothGallery plug-ins... gallery not working? harpek Plugins & Atahualpa 2 Aug 2, 2009 08:25 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:05 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.