Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

Simple:Press Forum & Atahualpa 3


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Feb 27, 2009, 10:26 AM
Scyanide
 
2 posts · Feb 2009
Simple:Press Forum & Atahualpa 3

So, I have Simple:Press Forum installed and just recently came across Atahualpa. As I was customizing the theme, I realized that the forum was looking a little strange. The various headers within the forum were not colored correctly based on the forum's theme. I did a little investigation and narrowed the issue down to Atahualpa's style for tables. It seems Atahualpa's table style is bleeding into Simple:Press' theme styles.

I've been trying to find a good workaround for this and thought of the idea of editing Atahualpa's source so as to not include its style within the forum's page. As I'm fairly new to the WordPress API as well as the Atahualpa theme, I'm having a little trouble accomplishing this task.

So, I was wondering if someone could help me a bit here. Where should I look or where is it located within Atahualpa's source that pages are loaded? Any good hints towards some of the WordPress API that could help make this task easier? I'm pretty sure there is a way to exclude pages. I was thinking that maybe something as simple as an IF statement that would check if the page being loaded is the forum page or not. If so, just skip a good deal of the page loading within Atahualpa and if not, then continue on like usual. Would something like this work?

Also, I did find this: wp_list_pages('exclude=17,38' ); for the WordPress API but unable to find wp_list_pages called, if it is even called, within Atahualpa. I thought maybe I could exclude the forum's page id and be done with it. Assuming this doesn't affect, say the menu bar's page lists.

Sorry if my thoughts of fixing this minor issue are not fully clear. I'll be more than happy to answer any questions that arise. Thank you all for your time.

EDIT: Doing a bit more searching on this forum, I *think* the area I'm looking for might be lines 122-137 of index.php. Am I close?

Last edited by Scyanide; Feb 27, 2009 at 10:32 AM. Reason: Give updates as I find them
 

Bookmarks

Tags
atahualpa, forum, simple:press

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Simple press forum CoffeeChat Plugins & Atahualpa 2 Jul 8, 2009 09:25 AM
[SOLVED] Atahualpa & IIS: ISAPI_rewrite fromtheranks Plugins & Atahualpa 2 May 9, 2009 09:28 AM
[SOLVED] WPG2 & Atahualpa 3.3.2 Problem sjuerges Plugins & Atahualpa 2 Apr 9, 2009 10:11 AM
Trying to convert my page menu bar to the format on my simple machines forum page.. Joelb53 Page & Category Menu Bars 1 Apr 5, 2009 03:01 PM
Reposition Menu Bar & External Forum Link bradrw Page & Category Menu Bars 1 Apr 1, 2009 06:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:09 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.