Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » RSS, Feeds & Subscribing »

Subscribe icons showing up in black and white until highlighted


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Nov 6, 2009, 07:29 AM
GOWeb2point0
 
14 posts · Nov 2009
Hi all:

Silly little issue, but it bugs me. On a couple of new installations of Atahualpa 3.4.4, the subscribe button are showing up in black and white instead of color...here's an example: http://prescottaccountants.com/

Any ideas?

Thanks a a bunch.

PS
  #2  
Old Nov 6, 2009, 09:27 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,964 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
new feature in 344 - if you want to remove, search the forum, it's been answered
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 10, 2009, 02:59 PM
GOWeb2point0
 
14 posts · Nov 2009
I'm still looking for an answer to this question. I've searched the previous posts and have found no answer.

Thanks!
  #4  
Old Nov 10, 2009, 03:54 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,964 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
did you look in the 'RSS, Feeds & Subscribing' section of the forum?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Nov 12, 2009, 12:39 PM
GOWeb2point0
 
14 posts · Nov 2009
I did look in that section and found 2 more people asking the same question with the stock reply given of "search the forum."
  #6  
Old Nov 12, 2009, 04:15 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,964 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
When I look, the (current) 13th thread looks like a possibility
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Nov 12, 2009 at 07:55 PM. Reason: added th after 13

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] 3.4.4 is disregarding h1, h2, h3... colors and returning them to black Colorblinded Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Oct 21, 2009 10:49 PM
How can I add the word Subscribe: before RSS Feed Icons and Link Text? fromtheranks Header configuration & styling 2 Jul 4, 2009 10:34 AM
[SOLVED] Mailpress...subscribe form showing up twice...why? d_random Plugins & Atahualpa 6 May 28, 2009 07:12 AM
Help! Sociable icons showing faded adashofsass Post-Kicker, -Byline & -Footer 4 Apr 16, 2009 06:45 AM
HTML Subscribe box not showing up in Firefox TonyLogue RSS, Feeds & Subscribing 2 Feb 10, 2009 12:50 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.