Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » RSS, Feeds & Subscribing »

Brand new to Atahualpa and RSS - Only one top level element is allowed...


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Oct 27, 2009, 09:57 PM
sgtwiz
 
3 posts · Oct 2009
USA
I just started blog with current release of Atahualpa. Site is www.eaglesridefree.com. I am new to RSS. Should I have to do anything for the default RSS Post or Comments icons at the top to work? When I click on the RSS icons in IE 7 I am getting message "Only one top level element is allowed in an XML document.
Line: 38 Character: 2...". I searched forum for error message but did not find - sorry if I am missing the obvious. - Thank you!
  #2  
Old Oct 28, 2009, 05:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
your site may have been hacked. I get a warning when trying to get to it and there is an encoded script being tabbed onto the very end of the generated code.

See http://globalhumancapital.org/?p=819 for a description of what to do. good luck
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 28, 2009, 06:15 PM
sgtwiz
 
3 posts · Oct 2009
USA
Thank you Juggledad - not what I was hoping to hear - but sure glad to find out. I guess its time for my crash course in Malware and Blog Security 101. It didn't dawn on me last night, but I used this theme on another blog and just checked - the RSS is working fine on that one. Thank you once again - off to search for malware. - Brian
  #4  
Old Oct 28, 2009, 06:30 PM
sgtwiz
 
3 posts · Oct 2009
USA
Now this is strange. When I accessed my www.eaglesridefree.com site with Firefox the RSS Post and Comments feeds both worked - now I only get error in IE. Odd.

Bookmarks

Tags
atahualpa, rss does not work

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Signatures allowed for donors Flynn Announcements 0 Jul 22, 2009 08:17 AM
[SOLVED] Make top level page links inactive? BigG Page & Category Menu Bars 5 Jun 14, 2009 12:55 PM
Using gys-themed-categories but want the atahualpa header on top blogmom Plugins & Atahualpa 3 Jun 6, 2009 04:55 PM
[SOLVED] How should top level "button" work on a menu bar? Shepherd Jim Page & Category Menu Bars 2 Mar 14, 2009 02:30 PM
Fatal error: Allowed memory size ver3.1 aliferste Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Dec 20, 2008 03:03 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:30 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.