Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Problem with header image in 3.5.1


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jul 8, 2010, 07:52 PM
jjyykk
 
2 posts · Aug 2009
Problem with header image in 3.5.1

Hello!

I just upgraded to 3.5.1.
My url: http://go-YGO.com

I am getting a black header and a function array rand problem:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/goygoco1/public_html/wp-content/themes/atahualpa351/functions/bfa_rotating_header_images.php on line 39

Warning: array_rand() [function.array-rand]: First argument has to be an array in /home/goygoco1/public_html/wp-content/themes/atahualpa351/functions/bfa_header_config.php on line 297

When I input the image url:
http://go-ygo.com/wp-content/themes/...er/header1.bmp

It works just fine as well.

Any idea what the problem is? Thank you. I am decent at doing things according to instructions but don't know much about other web-related things. The permissions for the file and folder are 7/5/5.

Last edited by jjyykk; Jul 8, 2010 at 08:16 PM.
  #2  
Old Jul 9, 2010, 03:20 PM
Sven
 
32 posts · Aug 2009
New Hamphire, USA
A few thoughts:

make sure the file extension is not in caps (.BMP vs. .bmp) although I would suggest using a .jpg file (as a bitmap file will be a large file to load)...also, do you have more than one file in the header/images folder and are not pre-loading them?

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem replacing header image Mark Header configuration & styling 1 Jan 30, 2010 11:04 AM
Clickable header image problem Martin1c Header configuration & styling 0 Jan 18, 2010 09:45 AM
Header image size problem davydoo Header configuration & styling 1 Oct 14, 2009 02:19 PM
[SOLVED] Header Image Problem after upgrade Jimsplace New Versions, & Updating 4 Sep 6, 2009 10:14 AM
[SOLVED] 2 little issues I'm having (no header image in firefox & problem with page m andytaylor Header configuration & styling 3 Jun 8, 2009 03:14 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:11 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.