Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Comments, trackbacks & pings »

NEWBIE QUESTION: Comments link not working


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jul 6, 2010, 10:15 AM
sscott
 
10 posts · Jul 2010
NEWBIE QUESTION: Comments link not working

I'm very new at using WP and Atahualpa and have a problem with the comments link not working from the blog page at: http://austinpickinranch.com/blog . I have made good progress with customizing the site and setting up all the pages needed but need a little help to get the comments working.

Your help is much appreciated.
  #2  
Old Jul 6, 2010, 10:25 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,043 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
have you appliedd the bugfix's at http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=12
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 6, 2010, 11:28 AM
sscott
 
10 posts · Jul 2010
I just tried it and after copying and pasting the code for the first part of the fix I got this error:

Parse error: parse error, unexpected $ in /home/content/r/i/t/ritchiemintz/html/AUSTINPICKINRANCH.COM/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_postinfo.php on line 607

and now my site is not working at all. I did copy the original code into a backup and tried pasting it back into the bfa_postinfo.php doc but it still isn't working.

Please help!
  #4  
Old Jul 6, 2010, 11:44 AM
sscott
 
10 posts · Jul 2010
Got the site back up and running by FTP'ing the backup bfa_postinfo.php file into the Atahualpa functions directory. The suggested fix took the site down and I could not even access the WP Dashboard. What did I do wrong? Or any other suggested fixes are welcome.
  #5  
Old Jul 6, 2010, 01:42 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,043 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Do you want to mention which fix you were working with, there are four of them.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Jul 6, 2010, 03:31 PM
sscott
 
10 posts · Jul 2010
Sorry, I was trying to fix the broken link to the comments using this fix:
BUGFIX 351-03: Comment Form Anchor Link gets a 404 (Not found).

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newbie question dwights ThemeFrame Presales 4 Feb 3, 2010 06:20 PM
newbie question tbbycatt Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jan 27, 2010 04:38 PM
[SOLVED] Reply link in Comments console(?) not working...being mocked by wife on her juliegd1 Comments, trackbacks & pings 1 Sep 3, 2009 11:43 AM
wordpress newbie question zenfull Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Feb 13, 2009 07:19 PM
Archives not working, comments not showing and a page question ! aliferste Comments, trackbacks & pings 8 Dec 14, 2008 03:16 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.