Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Comments, trackbacks & pings »

[SOLVED] Comments are not showing up on new site


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jun 9, 2010, 08:28 AM
StudioGal
 
174 posts · Feb 2009
St. Augustine FL
[SOLVED] Comments are not showing up on new site

Hi there,
I received my first comment on this website: http://tanglepatterns.com - a comment on this post: http://tanglepatterns.com/2010/05/we...epatterns.html.

I approved the comment, and replied to it. And neither one are appearing on the site, although they show up on the Dashboard.

I'm using the plugin WP-Sticky to make that post stay at the top of the home page for now. I'm wondering if that could have anything to do with this.

I'm using the latest version of Wordpress (2.9) and Atahualpa 3.4.6.

Thanks for any clues on how to fix this!
  #2  
Old Jun 9, 2010, 10:15 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
have you made any modifications to the code or to the options on the 'Style & edit CENTER COLUMN' page?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 9, 2010, 10:20 AM
StudioGal
 
174 posts · Feb 2009
St. Augustine FL
The only change I made there was to increase the padding:

padding: 20px 30px;
  #4  
Old Jun 9, 2010, 10:27 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
if you want me to take a look, send me a PM with an admin id and pw and I'll poke arround.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 9, 2010, 10:45 AM
StudioGal
 
174 posts · Feb 2009
St. Augustine FL
Great, as soon as I figure out how to send a PM, I'll do it!
Thanks and cheers
  #6  
Old Jun 9, 2010, 10:48 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
jst click on my name and a drop down will show up
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Page Title wrong - showing from another site! kippiper Header configuration & styling 8 Feb 16, 2010 08:18 PM
Help - comments are broken on my site! Eric Bobrow Comments, trackbacks & pings 5 Jan 15, 2010 11:59 AM
Google site: command showing incorrect slug zzsimonb Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Dec 10, 2009 09:34 AM
[SOLVED] Help!!! Just launched a site that is not showing headers at the top!!! Masselyn Header configuration & styling 11 Dec 8, 2009 09:50 AM
Atahualpa-themed site not showing properly in any browser besides Firefox ViRo Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Aug 4, 2009 05:44 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.