Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

atahualpa theme empty on activation


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 5, 2009, 05:09 PM
glw
 
9 posts · Dec 2009
atahualpa theme empty on activation

set up new wordpress blog - want to use the atahualpa theme - have only one post published - post shows fine in other themes (zenlite, default, classic) but 404s when atahualpa activated... ie "Not Found - You are looking for something that isn't here."

any assistance appreciated...
  #2  
Old Dec 6, 2009, 05:13 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what version of Atahualpa and WP?
What is your URL? I want to see if any of the code generated is from Atahualpa
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 6, 2009, 02:30 PM
glw
 
9 posts · Dec 2009
thanks juggledad -

atahualpa 3.4.4 (downloaded 05 dec 09)
wp 2.8.6

http://www.origma-editions.net/wordpress/

I've asked my ISP to have a look at it from their side as well... really looking forward to getting stuck into customisation with altahualpa.

glw
  #4  
Old Dec 6, 2009, 02:52 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
can you set the theme back to Atahualpa for the evening. I have to go out for a bit (a wake) but will take a look when I get back
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Dec 8, 2009 at 04:54 PM.
  #5  
Old Dec 6, 2009, 04:13 PM
glw
 
9 posts · Dec 2009
ok - will do - you'll notice there's nothing there when in atahualpa theme but I understand you're wanting to look at the page source - thanks again for taking the time - if I get any word back from my ISP I'll let you know.

glw
  #6  
Old Dec 6, 2009, 06:27 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Oh, I thought when you said nothing showed up the theme wasn't running. Phew

try swapping back to permalinks and see if that does anything.

Do you have an htaccess coded?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
404, activation, atahualpa, blank, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atahualpa theme error. Help please !!! charm9898 Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Nov 6, 2009 02:08 PM
[SOLVED] Dashboard empty after installing Atahualpa 3.xx Hommels Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Nov 5, 2009 02:58 PM
atahualpa not available theme?? rnickel44 New Versions, & Updating 1 Oct 13, 2009 05:37 PM
my htaccess is empty cosmiclove New Versions, & Updating 0 Jul 25, 2009 03:33 PM
I just want to thank Flynn for Atahualpa Theme Paleo Pat Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jan 28, 2009 02:22 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:58 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.