Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Error in bfa_header_config.php after migration


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Nov 1, 2009, 12:52 PM
paulalford
 
5 posts · Oct 2009
[SOLVED] Error in bfa_header_config.php after migration

Hi,

I have just migrated my site over to Rackspace cloud. Everything loaded fine, db went over without a hitch. DNS records are changed and a ping and tracert shows all in order. But when I access the site, first it is absolutely dog slow (think of access through a 56kbs modem). The site loads OK, but the first thing you notice is that the header image isn't displaying and only shows the alternate text. The second thing that happens is that when I am trying to log in to the WP Admin area it throws me an error "Page not found" and an "oops, you're looking for something that's not here". wp-login.php does exist. Checking the logs I find this error message:

[01-Nov-2009 13:24:06] PHP Warning: array_rand() [function.array-rand]: First argument has to be an array in /mnt/stor2-wc2-dfw1/531252/www.nameofdomain.com/web/content/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_header_config.php on line 279

Not a clue what's happening as all was beautiful on the old server.

Any help much appreciated.

Cheers
Paul

Last edited by paulalford; Nov 1, 2009 at 12:58 PM.
  #2  
Old Nov 1, 2009, 04:47 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,714 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
If you did a COPY of your database, then the Wordpress settings are most likely incorrect. Remember how in the WordPress dashboard->settings you set a 'ordPress address (URL)' and a 'Blog address (URL)'? They may be incorrect.

You can fix this by going ito the database with phpMyAdmin and looking in the wp-options table and changing the data

I always suggest doing an SQL export - editing the file to change the address from the old blog to the new, then importing the file into the new database,
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 1, 2009, 04:55 PM
paulalford
 
5 posts · Oct 2009
Hi juggledad,

Thanks for the response.

I did an SQL export for the db from phpMyAdmin and an import at the other end. All that went fine. All the posts and pages are showing up correctly when I access the site, it's just when I try to login using the link in Meta that it throws the error and writes the php log posted above. The new domain on the Rackspace server is exactly the same name, with the DNS records pointing to the new IP. The old files have been moved on the old server to stop any potential conflict.

I've been through WP-Options and all the links seem to be fine.

I think the problem might be here:

/mnt/stor2-wc2-dfw1/531252/ (from the log error thrown in bfa_header_config.php)

This is the new absolute mount point on the Rackspace Unix box.

Possibility maybe?
  #4  
Old Nov 1, 2009, 05:10 PM
paulalford
 
5 posts · Oct 2009
SOLVED:

I re-read your post again, and again and....

The site with the problem is located under the main site, and I hadn't re-created that sub-folder, instead loading the files in the root.

Thanks for that. I've moved about 20 domains this weekend and I think it was a case of not seeing the wood for the trees!

Bookmarks

Tags
bfa_header_config.php, error, migrate

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Parse error: syntax error, unexpected '<' in the functions.php file pingitt Atahualpa 3 Wordpress theme 6 Mar 12, 2013 03:52 AM
[SOLVED] Error in PHP Coding Using PHP Text Widget rnimchuk Sidebars & Widgets 2 Oct 28, 2009 12:26 PM
Error in PHP trying a header insert in logo rohaver Header configuration & styling 7 Oct 22, 2009 06:44 AM
PHP Error peterkb Header configuration & styling 4 Jun 18, 2009 10:38 AM
Strange behavior when editing bfa_header_config.php jacoblo Header configuration & styling 2 Mar 24, 2009 04:45 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:24 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.