Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

"No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Sep 12, 2009, 09:10 AM
dextor
 
19 posts · Sep 2009
Options "No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View

Hi There,

I am new to the Atahualpa-Theme, it looks pretty comprehensive and I would like to use it for my new blog.

However, when I activate the theme on a totally fresh WP-installation without any other plugins activated, posts won't be found anymore. In the admin-page I go to edit posts and see:

* All (1) |
* Published (1)

No posts found

So there is the demo-post, but I can only edit it if I switch back to the standard-theme. This does not change, if I create a post (which is possible), while Atahualpa is activated. Then the number of posts for "All " increases, but still none of them is displayed for editing.

When I go to the page-view, I will find that on the start-page only this message show up, but none of the created posts:

Not Found
Sorry, but you are looking for something that isn't here.

This already shows up in the theme-preview, but all posts are displayed, if I switch back to the standard theme! The same thing happens, if I enter the permalink of the demo-post directly.

testdomain.tld/?p=1

I have no clue, what this problem is about. I am using the latest WP-version but php 4.3.3 is rather old, but working with everything else so far...

I would really appreciate help, because the theme looks so incredibly great, I really want to use it!!!

c ya

dextor

ps: sorry for previous post in wrong subgroup...
  #2  
Old Sep 12, 2009, 08:09 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Move to php 5.x there have been many changes in atahualpa and WP that seem to crop up with php 4
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] "No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View dextor Plugins & Atahualpa 0 Sep 12, 2009 02:16 AM
how do you hide the sidebar on "Not Found" pages/posts w/ incorrect ID in the URL? jonasgrumby Sidebars & Widgets 0 Aug 26, 2009 12:13 PM
[SOLVED] Private Page Link Yields "Not Found" result Alexi Page & Category Menu Bars 2 Aug 8, 2009 07:37 PM
[SOLVED] I can see blog; however says"page not found" AscenderRisesAbove Header configuration & styling 9 Jul 13, 2009 07:42 AM
"Page not found" in title conon Page & Category Menu Bars 2 May 7, 2009 06:25 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:34 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.