Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Atahualpa-themed site not showing properly in any browser besides Firefox


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Aug 4, 2009, 08:48 AM
ViRo
 
1 posts · Aug 2009
Atahualpa-themed site not showing properly in any browser besides Firefox

Hey everyone,

I'm currently building a website using Atahualpa 3.4.1 and Wordpress 2.8.3. The site shows up just as I want it to in Firefox; -- it looks downright horrible in Chrome, IE, and (apparently) Safari, too.

My header image is 1280x245px in size, with a set height of 245 and a fluid width of 100%. A semi-translucent box containing the site title is positioned in the upper right hand corner of the image. I did all of this using the Atahualpa options.

In Firefox, the header image shows up in its entirety and spans the length of the browser window, with the site name tucked away in the upper right hand corner. However, in IE and Chrome, the header image for some reason gets moved awkwardly to the right, so it is only half visible on screen, while the other (left) half of the header area is left empty. The title box hovers somewhere outside the header and is not immediately visible upon opening the site. Also, the page bar (located above the header) has weirdly thick borders and fails to show the colors I assigned to it.

I deactivated all my plug-ins to check whether they might be responsible, but that wasn't the case. I'd be grateful for any and all suggestiosn to fix this. I like the theme a lot and already invested hours of work into it, so it would be highly frustrating if I had to go and dump it.


Thanks in advance!

P.S.: URL: http://kikicomm.de

Last edited by ViRo; Aug 4, 2009 at 12:23 PM.
  #2  
Old Aug 4, 2009, 05:44 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,243 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what version of each browser? Looks fine for me on IE8
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it possible to have a bilingual atahualpa themed blog ? CDT Languages & Translations 8 Aug 19, 2009 11:24 AM
Image/Link not showing up in Firefox sidebar kdawes01 Sidebars & Widgets 1 Aug 8, 2009 04:22 AM
Using gys-themed-categories but want the atahualpa header on top blogmom Plugins & Atahualpa 3 Jun 6, 2009 04:55 PM
[SOLVED] Widgets showing compressed in IE and normal in Firefox wmoura Sidebars & Widgets 2 Jun 4, 2009 07:36 AM
HTML Subscribe box not showing up in Firefox TonyLogue RSS, Feeds & Subscribing 2 Feb 10, 2009 12:50 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:57 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.