Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Logo Area Missing In Internet Explorer.


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jul 31, 2009, 08:42 AM
Juslyn
 
13 posts · Jul 2009
[SOLVED] Logo Area Missing In Internet Explorer.

As the title suggests.

http://www.lynnandjustin.net

No idea how it happened, though I was playing with Google Friend Connect at the time.

GFC asked for 2 files to be uploaded and code to be placed in a text widget in the sidebar to show the gadget. All looked well in Firefox, but the page was messed up a bit in IE. Upon removing the 2 files and the text widget all returned to normal, expect now the logo area is completely missing in IE, yet everything's fine in Firefox and other browsers.

Any suggestions would be greatly appreciated. Cheers.

Regards,

Justin.

Last edited by Juslyn; Jul 31, 2009 at 08:45 AM.
  #2  
Old Jul 31, 2009, 09:15 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,186 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
looks fine to me
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 31, 2009, 09:49 AM
Juslyn
 
13 posts · Jul 2009
That's interesting. Well i'm completely stumped now, lol.

I've had a look at it on two different computers, both IE 7 and 8, and the logo area is still nowhere to be seen, just the header image. Everything working beautifully in Firefox as always.

Looked everywhere for a problem but all seems in order. As I said, all 3 elements of GFC were removed and they were the only things that were touched on the site, so i've got no clue whats causing the problem or where to look.

I'll just keep playing with it and see what happens.

Cheers.
  #4  
Old Jul 31, 2009, 09:56 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,186 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
just to be clear, your logo area is the lpurple 'lynn', green 'and' and blue 'justin' etc, correct?

try flushing the browser cache also try disabling any other plugins you have and see if that makes a change
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jul 31, 2009, 10:10 AM
Juslyn
 
13 posts · Jul 2009
Quote:
Originally Posted by juggledad
just to be clear, your logo area is the lpurple 'lynn', green 'and' and blue 'justin' etc, correct?
Yep, that's the one.

Quote:
try flushing the browser cache also try disabling any other plugins you have and see if that makes a change
Just flushed the browser cache, restarted, etc (x 2 computers) and also deactivated the Content Gallery but still no luck unfortunately.
  #6  
Old Aug 1, 2009, 12:02 AM
Juslyn
 
13 posts · Jul 2009
Ok, I ended up just resetting the "Style and Edit Header Area" page, put all the settings back in to place and its all working fine now. Crisis over

Thanks for your assistance, much appreciated.

Cheers.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems viewing Atahualpa theme in Internet Explorer harpek New Versions, & Updating 10 Sep 11, 2011 03:55 AM
Internet Explorer issue pamlicoink New Versions, & Updating 3 Jul 24, 2010 08:50 PM
Messed up in Internet explorer jorund Installing & running WordPress 11 Dec 5, 2009 12:28 AM
? Why doesn't my site display in Internet Explorer 8 jcouse Installing & running WordPress 6 Jun 17, 2009 09:42 AM
[SOLVED] sidebars don't appear in Internet Explorer thinksachi Atahualpa 3 Wordpress theme 4 May 28, 2009 07:49 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:49 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.