Forum has moved to another host, some things may be broken or shaky for a little while
Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

NextGen Album Path not correct....


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jun 8, 2009, 03:54 AM
jim
 
50 posts · Mar 2009
NextGen Album Path not correct....

When i add an album, extended or compact, the path shows as the page url and will refresh the page rather than open the album.
If i add a gallery to the page it has the correct path and shows the images.

It would appear to be a setting problem but i cant figure what setting applies????

Can anyone point me in the right direction please

I might add that there is a possibility that i fiddled with the template some time back, but i would think only experimenting with borders and such.......Note to self and other aspiring Atahualpareers......Keep Track of EXPERIMENTATION!!!.....save the likes of Flynn and Juggledad
Extra Work.....on the other hand the guilty might be a source of good donations, but anyway its good to keep track........
  #2  
Old Jun 8, 2009, 06:03 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,152 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Jim,
To see if it os an Atahualpa issue, temporally switch to the default theme and see if it is still a problem
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 8, 2009, 06:25 AM
jim
 
50 posts · Mar 2009
I switched to Default and it is the same.

I forgot to send you the example page ....it is here
http://tothegarden.org/wp/?page_id=745
  #4  
Old Jun 8, 2009, 10:06 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,152 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
If the problem shows up when using the default theme, it's not a Atahualpa issue. It maybe an issue with NextGen and another widget or with NextGen and the way you have things installed.
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 8, 2009, 10:50 AM
jim
 
50 posts · Mar 2009
Considering that the ngg gallery shows correct and the same ngg gallery dragged into an ngg album loses its path, would you think its fair to surmise its a problem within the ngg.
I have upgraded the ngg and there is no change.
The only widget i am using is the wp page widget apart from the custom field widgets which are not applied to that page and anyway the problem showed up before i introduced any custom field widgets.
Is it reasonable to assume i can uninstall and reinstall the ngg and not lose the order of my image library?
http://tothegarden.org/wp/?page_id=745
  #6  
Old Jun 8, 2009, 11:46 AM
jim
 
50 posts · Mar 2009
Ok i have studied my ftp and will uninstall the ngg and install anew one....fingers crossed
  #7  
Old Jun 8, 2009, 12:07 PM
jim
 
50 posts · Mar 2009
Well that was a bit brash of me.....now i will have to repopulate my galleries and of course i have lost my example page image content so dont bother going there.....education in action...ho hum.
Back to the begining. If i didnt have a broken thumb i would never have the time for this, providence comes in strange guises.......I will let you know if its solved the path problem.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Picture Path problem, when uploading pictures in posts Kingsix Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Dec 27, 2010 02:35 PM
Problem with 3.3.2 and Flickr Photo Album Plugin herbjacobson Plugins & Atahualpa 4 Aug 21, 2009 07:26 AM
Gallery2/WPG2/Atahualpa -- single album dmtompki Plugins & Atahualpa 0 Jul 4, 2009 08:48 PM
iframes have borders, how to correct tekdiver500ft Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Mar 23, 2009 08:53 PM
changing file path name: theme name incorrect tepper Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Feb 24, 2009 01:38 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:28 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.