Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Does anyone know why the Blog Protector plugin doesn't work?


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 7, 2012, 07:12 AM
sjolyjuly
 
70 posts · Mar 2010
[SOLVED] Does anyone know why the Blog Protector plugin doesn't work?

It used to work perfectly. I just checked it again, removed plugins and added them back, and no luck. What happened?
  #2  
Old Mar 7, 2012, 07:25 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,897 posts · Mar 2009
OSX 10.10.1 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is the url to download the plugin?
Have you contacted teh plugin author?
have you changed anything - added a new plugin, do an upgrade?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 7, 2012, 10:37 AM
sjolyjuly
 
70 posts · Mar 2010
Got it. Went to the plug in site and checked the boxes it said to. What a novel idea! It works now. I think they changed the requirements for the plug in without notifying users. Thanks.

Bookmarks

Tags
blog protector, plug in, plugin

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If a plugin doesn't work try this: Flynn Plugins & Atahualpa 10 Sep 27, 2013 03:08 AM
[SOLVED] Somehow the option "NO" for the BLOG TITLE and the BLOG TAGLINE don't work justbridge Header configuration & styling 11 Feb 22, 2011 05:09 AM
[SOLVED] my blog doesn't work In IE eosine Header configuration & styling 2 Feb 1, 2011 08:11 AM
Can't get Autoviewer plugin to work jeffhuntphoto Plugins & Atahualpa 4 Apr 19, 2010 02:14 AM
[SOLVED] Made "Blog" page, set settings to Posts page: Blog - did not work X-Evolutionist Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Mar 15, 2010 11:45 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:33 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.