Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] updated to 3.7.3 (never again!) no settings display correctly


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Feb 17, 2012, 01:49 PM
jrobie23's Avatar
jrobie23
 
63 posts · Feb 2011
Boulder, CO
Unhappy [SOLVED] updated to 3.7.3 (never again!) no settings display correctly

updated to 3.7.3 (dumb idea apparently)
all my settings are showing, all my css is present, but nothing is displaying on the public facing website. i've learned my lesson. never updating again. but hoping someone can get me pointed in the right direction.... why can't these things just "work"???
  #2  
Old Feb 17, 2012, 01:51 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,980 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
did you do an automatic update? Sometimes your host can time out and it doesn't install the entire theme. You could delete the atahualpa folder from the themes folder and try th e automatic update again or do a manual install (see this thread)
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 17, 2012, 01:55 PM
jrobie23's Avatar
jrobie23
 
63 posts · Feb 2011
Boulder, CO
thanks for the quick reply... sorry for my tone.

i'll check out that thread..

just making absolutely no sense at all.... i've removed the old theme folder and put a fresh one back in there. then imported the settings file and... nothing. it's like the page is not reading the CSS at all... I can put crazy changes in there and nothing form the ATA settings file is being read by the browser.

Last edited by jrobie23; Feb 17, 2012 at 02:09 PM.
  #4  
Old Feb 17, 2012, 02:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,980 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what is the url?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 18, 2012, 09:37 AM
jrobie23's Avatar
jrobie23
 
63 posts · Feb 2011
Boulder, CO
Just did a roll-back to an earlier backup.

Going to heed your advice and see if I can get duplicate themes installed (old and new) and get them both to work.

Is it safe to assume the "external" CSS file is going to be different for both "themes" that I install? It seemed that whenever I installed a "fresh" copy of ATA, the theme settings were already filled in even before I pasted them into the box??
  #6  
Old Feb 18, 2012, 10:26 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,054 posts · Jul 2009
Central New York State USA
The theme setting for Atahualpa are in the database, not in an external css file. The style.css file is used differently for Atahualpa. Therefore when you upload a new version of the theme the styles will all be there for however many versions you upload.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to remove sidebar from certain pages or display correctly dbordent Sidebars & Widgets 9 Feb 24, 2012 05:45 PM
Previewing posts display correctly, then once published... forumusername Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jul 15, 2010 07:10 PM
Header Does Not Display Correctly In Internet Explorer World_Runner Header configuration & styling 1 May 26, 2010 11:23 AM
Sidebar display settings affecting width of center column? mwiwchar Sidebars & Widgets 1 Jul 23, 2009 04:42 PM
Colors in table do not display correctly MrCardinal Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 20, 2009 12:57 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:17 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.