Forum has moved, some things may be broken the next couple minutes
Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Theme options page is not displaying or working correctly


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 19, 2012, 11:00 AM
jenmenke
 
6 posts · Jan 2012
[SOLVED] Theme options page is not displaying or working correctly

I can't figure out if I screwed something up or what. This is what my theme options page looks like. I can't find anything because it's one long list:

Screen Shot 2012-01-19 at 11.49.48 AM by jenmenke, on Flickr
Hope I did that right...
Anyway, please help!
  #2  
Old Jan 19, 2012, 01:25 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,151 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
try deactivating all your plugins
when did it start? had you just made a change to the site?
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 19, 2012, 01:28 PM
jenmenke
 
6 posts · Jan 2012
we traded responses in the air. I uploaded info.php to see what version php I was running because I want to show popular posts with a thumbnail. But I can't be certain the theme options were showing up correctly when I did that. I really haven't done much else.
  #4  
Old Jan 19, 2012, 02:38 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,151 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
So what precipitated this? Did you just do an upgrade? When was it last working?
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jan 19, 2012, 03:52 PM
mkellam
 
60 posts · Jan 2011
I'm having exactly the same problem. When everything worked fine, I was running an old version of Wordpress and Atahualpa (more than a year out of date) because a technical problem at my host was preventing upgrades.

I switched hosts and then upgraded to Wordpress 3.3 with Atahualpa 3.7.3. That's when I noticed the problem... At first I thought it was a "feature" but the quicklinks don't work and it's been really difficult to use...

Any ideas?

Thanks!

Michael
  #6  
Old Jan 19, 2012, 04:13 PM
mkellam
 
60 posts · Jan 2011
One other thing - Mine doesn't seem to have all of the options. The HTML/CSS Inserts box is gone.

Michael
  #7  
Old Jan 19, 2012, 05:00 PM
jenmenke
 
6 posts · Jan 2012
To be honest, I'm not sure when it started. I haven't made any changes to the theme options until today. I, like Michael, updated to 3.7.3 (a while back, maybe 2 weeks ago) and, given his description, that is probably when mine stopped working too. I just didn't realize it until today. Should I go back to the previous version? (which for me was 3.6.4)
  #8  
Old Jan 19, 2012, 05:06 PM
jenmenke
 
6 posts · Jan 2012
OK, so -- THANKFULLY -- I did the proper technique for updating my theme last time as outlined on bytes for all, so that I could easily reactive 3.6.4. And it, indeed, brought my theme options back to normal.

I do still want to figure this out though, as I want to stay current with atahualpa. So I am eager to get to the bottom of this.

To recap, I did deactivate all plug-ins and that did not fix it. Beyond that, I've done very, very little messing with the theme.
  #9  
Old Jan 19, 2012, 06:22 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,151 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
do you have both versions in the theme folder so you can switch back and forth?
If so, would you let me poke inside a bit? If so send me a PM with an admin ID/pw and the URL
also who is your host?
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old Jan 19, 2012, 01:26 PM
jenmenke
 
6 posts · Jan 2012
any ideas? I've updated all plugins, then deactivated plugins, etc. Nothing fixes it. I can still make changes to the theme successfully, but this long list is intolerable. I have to scroll and search. I can't use the links from the contents.

thanks for any suggestions.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atahualpa theme options - changes to settings not working kristur Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 5, 2011 04:57 PM
Atahualpa Theme Options not working. Art.ist Atahualpa 3 Wordpress theme 19 Mar 28, 2011 01:43 PM
[SOLVED] Theme options not working mcphoto New Versions, & Updating 2 Mar 3, 2011 07:51 AM
[SOLVED] Permalink or 404 error - page not displaying correctly woolef Atahualpa 3 Wordpress theme 19 Apr 4, 2010 02:08 PM
[SOLVED] Safari not displaying page menu bar and post footer correctly chinnerz Atahualpa 3 Wordpress theme 4 May 31, 2009 09:52 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:58 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.