Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] tabcontent.js not being called


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 28, 2011, 08:41 AM
fwunder
 
3 posts · Dec 2011
[SOLVED] tabcontent.js not being called

Hello. I'm new to Atahualpa (still having problems pronouncing it )

While exploring "Add New WIDGET AREAS" I noticed that the admin page was throwing off an error:

"myflowers is not defined"

options:tabcontent:tabcontent.js is available but not being called. Is there somewhere I need to turn it on that I don't see?

Also, while developing my Admin Toolbar is not displaying while logged in. "Show Toolbar when viewing site" is checked in Admin profile.

Wordpress 3.3
Atahualpa 3.7.3

Thank You!!
  #2  
Old Dec 28, 2011, 08:56 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
9,966 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I believe Atahualpa is pronounced a ta wal pa with the accent on the wal.

As to your issue... Have you tried deactivating all your plugins to see if one of them is the problem?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Dec 28, 2011, 09:17 AM
fwunder
 
3 posts · Dec 2011
Thanks for the quick reply! I'll work on the pronunciation...

At the moment I have no active plugins and just the two default themes (Twenty Ten and Twenty Eleven). My development environment is Mamp Pro on local workstation. This was a fresh install of Wordpress 3.3 and Atahualpa 3.7.3. Other development sites do not have the (Admin Toolbar) problem.

Perhaps I should try another install if you have not seen this issue before?

Thanks.
  #4  
Old Dec 28, 2011, 10:19 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
9,966 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I have not seen that issue but I also never work on a local dev environment. I have no idea where the myflowers error is coming from.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Dec 29, 2011, 12:16 PM
fwunder
 
3 posts · Dec 2011
Just to followup...

The missing Admin Toolbar issue was resolved. In order to remove (hide) the footer, I had placed:

HTML Code:
display: none;
in the "Footer Style" section. Since wp_footer() is enclosed by that div, the admin bar was hidden.

The proper "Atahualpa" method was to use:

HTML Code:
#footer p {
    display: none;
}
as a css insert. Thanks to lmilesw for the tip.

The issue regarding tabcontent.js not loading appears to be a bug in the theme.

Thanks!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
jQuery - can it only be called in functions.php? globalnerds Sidebars & Widgets 0 Jun 7, 2010 05:27 PM
How to install a custom-avatars plug-in called "Avatars" into Atahualpa Theme 3.4.5 j_apel Plugins & Atahualpa 0 Apr 27, 2010 09:56 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:08 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.