Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] PNG image with transparency not displaying correctly


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 13, 2011, 07:57 AM
krocha07
 
5 posts · Nov 2011
[SOLVED] PNG image with transparency not displaying correctly

So I saw that there is another post with this same problem but the solution suggested in that post (changing the Image style options) did not work for me. I'm still getting a white background instead of a transparent. Tried displaying the same image in a sidebar and it displays correctly.

Here is a link to the page. Any suggestions are greatly appreciated.

http://www.iomcpatriotcrew.com/officers/
  #2  
Old Dec 13, 2011, 08:06 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,704 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What image and what browser?
Looks fine to me in Safari and FireFox on a mac.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 13, 2011, 08:18 AM
krocha07
 
5 posts · Nov 2011
I've tried it on a PC in Chrome, IE and Firefox. It's the image with the 6 pictures in frames. It should have a transparent background with white lettering under the images. When we look at it in the above browsers on a PC the background doesn't show through and the pictures sit on a white background so the lettering doesn't show up.
  #4  
Old Dec 13, 2011, 08:34 AM
krocha07
 
5 posts · Nov 2011
Just tried it on a mac here and it still doesn't have the transparency that is inherent in the image
  #5  
Old Dec 13, 2011, 08:39 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,704 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
go to ato->Style IMAGES->Images in Posts and blank out the settings
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Dec 13, 2011, 08:47 AM
krocha07
 
5 posts · Nov 2011
Already did that and it doesn't change anything (that was what the original post I referenced suggested). Is it possible there is another area overriding that section?

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Header Not Displaying Correctly in IE8 c12281 Header configuration & styling 2 Oct 28, 2011 09:24 AM
[SOLVED] Sub menu not displaying correctly quillik Atahualpa 3 Wordpress theme 11 Apr 1, 2011 12:38 PM
Site Not Displaying Correctly in Opera c12281 New Versions, & Updating 7 Nov 4, 2010 08:54 AM
[SOLVED] PNG image with transparency not displaying correctly scombridae1969 Center area post/pages 4 Aug 5, 2010 12:24 PM
[SOLVED] Site not displaying correctly in IE martdris Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Aug 4, 2009 07:36 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:24 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.