Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Help - slideshow gallery pro on atahualpa


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Nov 7, 2011, 05:57 AM
leonn
 
7 posts · Nov 2011
[SOLVED] Help - slideshow gallery pro on atahualpa

Hi actually i'm using atahualpa & Wordpress last versions
the slideshow works when i select the post
but don't works in my homepage.

In the homepage it's showed that below in place of slideshow.


var jsSlideshow = new Array(); jsSlideshow.push(“https://localhost/wp-content/uploads...inféias.jpg”);
jsSlideshow.push(“https://localhost/wp-content/uploads...s-azuis.jpg”);
jsSlideshow.push(“https://localhost/wp-content/uploads...-do-sol.jpg”);

um https://localhost/wp-content/uploads...o/Ninféias.jpg

dois https://localhost/wp-content/uploads...nhas-azuis.jpg

tres https://localhost/wp-content/uploads...Pôr-do-sol.jpg

jQuery.noConflict(); tid(‘sgpro_slideshow’).style.display = “none”; tid(‘slideshow-wrapper’).style.display = ‘block’; tid(‘slideshow-wrapper’).style.visibility = ‘hidden’; jQuery(“#fullsize”).append(”); tid(‘spinner’).style.visibility = ‘visible’; var sgpro_slideshow = new TINY.sgpro_slideshow(“sgpro_slideshow”); jQuery(document).ready(function($) { // set a timeout before launching the sgpro_slideshow window.setTimeout(function() { sgpro_slideshow.slidearray = jsSlideshow;
sgpro_slideshow.auto = 1;
sgpro_slideshow.nolink = 0;
sgpro_slideshow.nolinkpage = 1;
sgpro_slideshow.pagelink=”self”;
sgpro_slideshow.speed = 10;
sgpro_slideshow.imgSpeed = 10;
sgpro_slideshow.navOpacity = 25;
sgpro_slideshow.navHover = 70;
sgpro_slideshow.letterbox = “#000000?;
sgpro_slideshow.info = “information”;
sgpro_slideshow.infoShow = “S”;
sgpro_slideshow.infoSpeed = 10;
// sgpro_slideshow.transition = F;
sgpro_slideshow.left = “slideleft”;
sgpro_slideshow.wrap = “slideshow-wrapper”;
sgpro_slideshow.widecenter = 1;
sgpro_slideshow.right = “slideright”;
sgpro_slideshow.link = “linkhover”;
sgpro_slideshow.gallery = “post-550?;
sgpro_slideshow.thumbs = “thumbslider”;
sgpro_slideshow.thumbOpacity = 70;
sgpro_slideshow.thumbHeight = 75;
// sgpro_slideshow.scrollSpeed = 5;
sgpro_slideshow.scrollSpeed = 0;
sgpro_slideshow.spacing = 5;
sgpro_slideshow.active = “#FFFFFF”;
sgpro_slideshow.imagesbox = “thickbox”;
jQuery(“#spinner”).remove();
sgpro_slideshow.init(“sgpro_slideshow”,”sgpro_imag e”,”imgprev”,”imgnext”,”imglink”);
}, 1000);
tid(‘slideshow-wrapper’).style.visibility = ‘visible’;
});





have you Any ideas to solve that ?

thanks everybody.
  #2  
Old Nov 7, 2011, 06:24 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What have you set in the excerpts section of the theme?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 7, 2011, 03:22 PM
leonn
 
7 posts · Nov 2011
everything in theme, still the same way that i got it from source.
  #4  
Old Nov 7, 2011, 05:01 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
did you read the options? especially the 'Don't strip these tags' option?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Nov 8, 2011, 03:09 AM
leonn
 
7 posts · Nov 2011
yes i did.
in "Don't strip these tags" i have only defined " <p> " .

In homepage is set to show only excerpts,everything works when is set " full Posts"

but there is a way to make it work with only excerpts?
  #6  
Old Nov 8, 2011, 03:14 AM
leonn
 
7 posts · Nov 2011
Or not show the JavaScript code in excerpts on homepage?
  #7  
Old Nov 8, 2011, 03:15 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Then ALL other HTML is stripped raving what you see
.

Go and view the full post then view the source and see what HTML is in the post. This will give you an indication of what HTML should NOT be stripped.

Wordpress strips all HTML in excerpts by default. Atahualpa if following this with the option to leave some in
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creating a slideshow in the sidebar using Atahualpa 3.4.9 Freeflyva Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Dec 3, 2010 08:24 AM
Creative ideas for d13 Slideshow or other Slideshow theadventurebite Plugins & Atahualpa 0 Jun 16, 2010 02:30 AM
creating 2 separate boxes in header, for logo and nextgen slideshow gallery rinoa3108 Header configuration & styling 8 Mar 8, 2010 05:19 PM
[SOLVED] aligning slideshow gallery within custom widget area rinoa3108 Header configuration & styling 3 Dec 30, 2009 03:46 AM
Large photo gallery slideshow banner image replacement blueprairie Plugins & Atahualpa 1 Jun 18, 2009 05:10 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:29 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.