Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » RSS, Feeds & Subscribing »

[SOLVED] RSS feed not working


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Oct 21, 2011, 11:31 AM
striped aardvark
 
47 posts · Mar 2010
dundas, ontario, canada
[SOLVED] RSS feed not working

ATA 3.5.3
WP 3.2.1

I've tried disabling all the plugins, didn't work.. tried adding the ?> to the end of wp-config, it was already in the functions page. does anyone have any thoughts?

site is : www.envirosim.com/2011

thank-you!
  #2  
Old Oct 21, 2011, 12:02 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,164 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
was it working? if it stopped, when? that did you do?
if you swap to twenty-yen does it work?
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 21, 2011, 12:19 PM
striped aardvark
 
47 posts · Mar 2010
dundas, ontario, canada
yup, just switched to 2010, works fine.. it was certainly working a few week ago, but i hadn't tested it in quite some time.
  #4  
Old Oct 21, 2011, 12:50 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,164 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what are you using for the RSS settings? I don't see any of them in the header of sidebars.
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Oct 21, 2011, 01:03 PM
striped aardvark
 
47 posts · Mar 2010
dundas, ontario, canada
i'm so sorry, juggledad. I didn't realize/remember that atahualpa needs this set up. i will work through this now.
  #6  
Old Oct 21, 2011, 01:06 PM
striped aardvark
 
47 posts · Mar 2010
dundas, ontario, canada
i think the issue was that by clicking the top rss icon in the IE menu bar, i can get through to the feed in 2010 but not in atahualpa. should that be the case?

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email subscription/feed not working howman RSS, Feeds & Subscribing 0 Aug 17, 2011 11:58 AM
[SOLVED] FeedBurner FeedSmith Comments feed not working cway RSS, Feeds & Subscribing 2 Feb 10, 2011 01:53 PM
RSS Feed not working properly adrianneizaguirre RSS, Feeds & Subscribing 1 Mar 19, 2010 04:10 PM
RSS Feed Not Working on Atahaulpa 3.2 Theme wallemon RSS, Feeds & Subscribing 2 Mar 21, 2009 04:11 PM
Default Comments Feed not working Navi RSS, Feeds & Subscribing 3 Jan 28, 2009 05:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:48 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.