Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Forum Usage » Forum How-To »

[SOLVED] theme issue problem bfa_post_parts.php


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Oct 19, 2011, 02:54 PM
mad_hatter1986
 
7 posts · Oct 2011
[SOLVED] theme issue problem bfa_post_parts.php

on my posts (testing) page

http://thebank.org.uk/oneilmedia/?p=231

it keeps coming up with this---

Notice:Undefined variable:bfa_ata_body_title_multi in E:\domains\t\thebank.org.uk\user\htdocs\oneilmedia \wp-content\themes\atahualpa\functions\bfa_post_parts. php on line 61
Night at Home



line 61 ish says something like this.....





<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php
}

if ( (is_single() OR is_page()) AND $bfa_ata_body_title != "" ) {
echo htmlentities($bfa_ata_body_title,ENT_QUOTES,'UTF-8');
} else {
if ( $bfa_ata_body_title_multi != '' ) echo htmlentities($bfa_ata_body_title_multi,ENT_QUOTES, 'UTF-8');
else the_title();
}

if ( !is_single() AND !is_page() ) { ?></a><?php } ?></h<?php echo $bfa_ata['h_posttitle']; ?>>
<?php echo $after;

}

}





if i change anything i just get synex issues, and don't know what to do really, any suggestions.

btw i have re uploaded the file, but it didn't work.
  #2  
Old Oct 19, 2011, 02:57 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,937 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
knowing what version you are on might help
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 19, 2011, 03:00 PM
mad_hatter1986
 
7 posts · Oct 2011
still on 3.6.7, but it was working half hour ago, think may done something wrong in the file by mistake.
  #4  
Old Oct 19, 2011, 03:02 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,937 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
so what did you change? did you edit the theme code or make changes to the theme options?
or make any changes to wp-config.php?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Oct 19, 2011 at 03:05 PM.
  #5  
Old Oct 19, 2011, 03:12 PM
mad_hatter1986
 
7 posts · Oct 2011
i made a change to the bfa_post_parts.php file, thinking that i may of been able to put an image link in it to be able to give a banner at the top of my main blog page ( i have a number of static pages and then one blog page and want an image at the top, which still can't work out)

anyway the change didn't work and after that it stopped working, so i re-uploaded the file.

but now i'm having this issue.
  #6  
Old Oct 19, 2011, 06:18 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,937 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
are you sure you loaded the one from the correct version?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] bfa_post_parts.php ljwahl Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Sep 8, 2011 09:19 PM
Error in bfa_post_parts.php BUGFIX flyboy New Versions, & Updating 2 May 27, 2011 07:59 AM
[SOLVED] Help with bfa_post_parts.php 757CoffeeNews Center area post/pages 8 Apr 29, 2011 11:11 AM
[SOLVED] Can't edit posts - edits vanish - Virus? Theme Issue? WP Issue? jfrenaye Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Aug 4, 2009 07:14 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.