Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Website not displaying properly in Chrome


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Aug 1, 2011, 08:10 PM
tsheridan
 
92 posts · Mar 2011
Website not displaying properly in Chrome

Chrome is placing an odd white strip at the very top of the page, which is pushing the background down, however the log and rotating header images are not being pushed down as well, so things aren't lining up properly.
It's displaying fine in IE 7 & 8, Opera & Safari, and the rotating header images are pushed down about a pixel in Firefox.
I have no clue where to go from here and would appreciate some help.
URL is www.mountainhcs.net. I'm using 3.6.7 (yes, all bugfixes have been applied) and the latest version of WP.
Thanks so much!
  #2  
Old Aug 2, 2011, 06:01 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,077 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Try adding a transparent background to the menu. For example you could add this code to CSS Inserts.
HTML Code:
div#menu1 ul.rMenu {
    background: transparent !important;
}
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Aug 2, 2011, 01:57 PM
tsheridan
 
92 posts · Mar 2011
Bummer, that didn't work, however as the page is loading it starts out being aligned properly then jogs up after a second or two once the page is fully loaded.
What else can I try?

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Site not displaying in IE8 or Chrome mwiwchar Forum How-To 2 Dec 4, 2010 06:01 PM
[SOLVED] Subscribe widget not displaying properly SanityBreak Sidebars & Widgets 6 Dec 21, 2009 07:26 PM
Theme not displaying properly in all browsers tepper Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 17, 2009 05:51 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:39 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.