Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Post thumbnails gone after upgrade


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jul 21, 2011, 11:22 AM
CounterPoint
 
9 posts · Jul 2010
St Charles MO
Post thumbnails gone after upgrade

Well I jumped to 3.67 and with it my post thumbs disappeared.

It was sad enough to see the custom code interface go away but this thumb-thing is aggravating. I could use some help figuring out what changed or what I am overlooking.

Thanks.

Stephen
http://counterpt.org
  #2  
Old Jul 21, 2011, 11:51 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,517 posts · Mar 2009
OSX 10.10.1 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what version were you on?
Did you also upgrade WordPress? are you using the Featured Images for the posts?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 21, 2011, 02:32 PM
CounterPoint
 
9 posts · Jul 2010
St Charles MO
I came from 3.4x.

I also upgraded WP but I don't recall doing it at the same time (but at least within the same week).

No to the use of Featured Images. Simply post images.
  #4  
Old Jul 21, 2011, 02:34 PM
CounterPoint
 
9 posts · Jul 2010
St Charles MO
One of the things I have done was to disable extraneous plugins. Once the Thumbs issues is resolved I will gradually add them back.

I suspect that it is related to too many changes in close succession.

When I upgraded ATA there was a problem in that the admin screens did not look right. So I flipped to Twenty Ten and then back again. That resolved that problem.
  #5  
Old Jul 21, 2011, 02:38 PM
CounterPoint
 
9 posts · Jul 2010
St Charles MO
This may or may not be related. I wanted to start using the Rotating Images feature and overlay the blog information. Well, when the page loads I see the overlaid text but if vanishes within a second.
  #6  
Old Jul 21, 2011, 02:54 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,517 posts · Mar 2009
OSX 10.10.1 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Wordpress now uses something called 'featured images' (do a google search and you can read about it) in place of thumbnails. I thing there is a plugin that will generate them for you.

There is a known bug in the fade in/out code that overlays the blog title. You may even see the image jump a little. The author of the code has stopped developing it and acknowledges the bugs, so what you see is what you get
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jul 21, 2011, 04:40 PM
CounterPoint
 
9 posts · Jul 2010
St Charles MO
I must be missing something real obvious. I've always had images inside Posts and these always showed up as Thumbnails in the loop.
  #8  
Old Jul 21, 2011, 05:06 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,517 posts · Mar 2009
OSX 10.10.1 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
go to a post and look on the right hand side and you should see a 'Featured Image' section where you can assign a image

This is a wordpress feature not a theme feature. The theme will display it if it exists. This whole issue of featured images made it's debut in WP 2.9

Here is a tutorial http://wordpress4dummies.info/2010/0...-wordpress-30/
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
upgrade from 3.5.3 to 3.6 - loss of excerpts, thumbnails P3air New Versions, & Updating 5 Jan 22, 2011 02:03 PM
Post thumbnails (in excerpts) not linking to full post Fux Excerpts, Read more, Pagination 5 Jan 5, 2011 07:16 AM
[SOLVED] How to on Post Thumbnails? 12stepbuddhist Excerpts, Read more, Pagination 5 Aug 6, 2010 06:48 AM
Post Thumbnails above the loop rickheck Center area post/pages 2 Jul 27, 2010 06:49 PM
thumbnails with the post bilalasd Header configuration & styling 5 Jul 31, 2009 11:54 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:10 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.