Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Update to WP 3.0.2 gives blank site


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old May 2, 2011, 04:39 AM
rosetrees
 
96 posts · Mar 2009
[SOLVED] Update to WP 3.0.2 gives blank site

One of my clients has this site http://madiranwines.com/

It has been updated to WP 3.0.2 but just displays a blank screen with Atahualpa activated.

I have:
Reinstalled WP 3.0.2 manually
Re-ftped ATA 3.6.4 manually

The same thing happens. With 2010 activated the site works ok. With ATA the site displays a blank screen in all browsers.

Any idea what's happening??

Thanks
Carol
  #2  
Old May 2, 2011, 04:43 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,944 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Did they update atahualpa or WP?
If Atahualpa - from what version?
If WP - from what version?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old May 2, 2011, 04:51 AM
rosetrees
 
96 posts · Mar 2009
Hi Juggledad - I posted in haste. I was just about to come back and say - I've fixed it. Mileslw's sticky had the answer - there was no php.ini file

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best way to convert existing site to Wordpress site ptocco Web Hosting for WordPress 2 Apr 11, 2011 01:30 PM
Site down: front end not loading after WP update; simple fix? jaytoups New Versions, & Updating 1 Jan 23, 2011 08:47 PM
[SOLVED] Site has gone completely blank! :-( WhitePhantom New Versions, & Updating 2 Jan 9, 2011 07:16 AM
blank site in Safari and IE cway Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Mar 10, 2010 03:51 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.