Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Excerpts, Read more, Pagination »

pagnation broken on single page after upgrade to 3.6.x


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 24, 2011, 05:27 PM
johanM
 
16 posts · Jun 2010
pagnation broken on single page after upgrade to 3.6.x

Hello,

I am wondering if my problem is theme related, I had <!--nextpage> on a single page as it works correctly on ata 3.5.3, but not 3.6.1 or 3.6.4. The pagination seem works, but the permalinkfor page 1 on 3.6.x is not generated regardless which page I clicked, I manually added wp_link_pages() to the theme option center content it doesn't resolve the link problem either. The html code is always like

Code:
<p class="post-pagination"><strong>Pages:</strong> 1 <a href="/mainpage/2/">2</a> <a href="/mainpage/3/">3</a>...</p>
there is never a page 1 link generated. It could be the conflict between ata 3.6.x and wp 3.1, because I switched between twenty-ten and k2 as well as switch back to 3.5.3 and the pagination works on the same page but not both 3.6.1 and 3.6.4.

Does anyone know which theme file to look for? Thanks.
  #2  
Old Mar 24, 2011, 09:58 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,047 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I just tested and got the same results. I have passed this along to the developer. You could always use 3.5.3 for the time being.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Mar 25, 2011, 05:14 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,950 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Ths works fine for me
1) I'm on 3.6.4
2) I have a page with multiple '<!--nextpage-->' on it (in the original post you have '<!--nextpage>' was that a typo?)
3) when I go to page 3 I can link to page 1 or 2 and see this in the source
HTML Code:
<p class="post-pagination"><strong>Pages:</strong> <a href="http://mydomain.org/wordpress/test/">1</a> <a href="http://mydomain.org/wordpress/test/2/">2</a> 3</p>
4) my permalink is set to 'Month and name'

try disabling all your plugins to see if there is a conflict
What is the url?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Mar 25, 2011, 06:22 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,047 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Working too late and too lazy to deactivate plugins which I just did and the pagination works. Now I will find out which is the culprit.

After testing it turned out to be a premium plugin I was testing so is most likely not the same one causing the issues for @johanM
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Last edited by lmilesw; Mar 25, 2011 at 06:33 AM. Reason: Finished testing
  #5  
Old Mar 25, 2011, 09:28 PM
johanM
 
16 posts · Jun 2010
Yes, that was typo, forget -->. I changed to /%monthnum%/%postname% , not moving still. I may just use 3.5.3 before figure it out. Thank you.
  #6  
Old Mar 26, 2011, 03:46 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,950 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Did you try deactivating your plugins?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Page Menu navigation partially broken sekrueger Page & Category Menu Bars 2 Aug 16, 2010 03:28 PM
Permalink in single post and single page anup Center area post/pages 0 Jul 15, 2010 09:46 AM
[SOLVED] Broken Front Page riw777 Center area post/pages 1 Jun 10, 2010 08:05 PM
[SOLVED] Page Menu broken - appears as a list deuxetoiles Page & Category Menu Bars 7 May 6, 2010 10:20 AM
Link to Comments archive on bottom of page broken as of 3.4.3 extremecarver New Versions, & Updating 17 Apr 27, 2010 02:30 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:51 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.