Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Completely clean install of WP3.1 and Atahualpa 3.6.4 nothing displays.


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 8, 2011, 02:07 PM
Miach
 
3 posts · Mar 2011
Completely clean install of WP3.1 and Atahualpa 3.6.4 nothing displays.

As the title states I have done a completely clean install, new database (default post and page only) along with a new install of Atahualpa 3.6.4 and nothing shows up. No plugins installed. The default WP theme shows just fine and I can access the dashboard just fine, I can even make changes to Atahualpa via the dashboard no problem but to no avail the site is just blank white.

pontiacmera.com is the domain name.

I will continue to check things out but hope to hear from you lovely folks for a bit of guidance. I am not new to WP or Atahualpa and have used it before so I am at a loss here.

-Patrick
  #2  
Old Mar 8, 2011, 02:16 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,322 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
you are running into 'Suhosin' see if you are getting blank page with Atahualpa 3.6.x (Suhosin issue)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 8, 2011, 02:48 PM
Miach
 
3 posts · Mar 2011
Thank you for the reply and I agree it does appear to be the issue. However I tried all the ideas listed and no joy. I did find that Atahualpa 3.5.3 works just fine and the theme is just set to very plain settings. So with this I am continuing. I am nearly complete after the database was installed and a few minor details were corrected all is looking back to normal. Thank you again for the reply.
  #4  
Old Mar 8, 2011, 03:11 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,322 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
You'll need to contact your host to find out how to whitelist something
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 8, 2011, 03:17 PM
Miach
 
3 posts · Mar 2011
Yeah, gave them the heads up. Not my choice is hosts but my friend picked them. Made this site for him so as long as it is working now we can worry about upgrading later down the road.

Thanks again!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atahualpa 3.5.2 released, WP3 ready Flynn Old Version fixes and change logs 46 Jan 25, 2011 05:54 PM
Clean Options with Atahualpa adum Plugins & Atahualpa 1 Jul 13, 2010 07:42 PM
"Not Found" error in latest version on clean install lintunen New Versions, & Updating 18 Feb 23, 2010 01:05 AM
Clean install went south lmilesw New Versions, & Updating 4 Feb 21, 2010 11:58 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:59 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.