Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

Page Option "Do Not Display Body Title" Not Working


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 17, 2011, 11:37 AM
amyuhrich
 
4 posts · Jan 2011
Unhappy Page Option "Do Not Display Body Title" Not Working

Hi all - I'm having some trouble with a feature that previously worked just fine for me. Under Atahualpa Page Options there is a check box to "NOT display the Body Title on Single Post or Static Pages." I have my own custom image titles/headers inserted into the body of my pages, and previously I had used this check box option without the title appearing - but now my page titles are showing up and when I check the box and update, it refuses to save the changes.

I have not performed any recent upgrades and have also checked this problem against newly-installed plugins, and I can't pinpoint what's causing this sudden change in behavior. Any thoughts or work-arounds? I want to keep my page title for the menu bar - I just don't want it displaying on my pages. Any help is much appreciated.
  #2  
Old Jan 17, 2011, 02:33 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
9,973 posts · Jul 2009
Central New York State USA
What versions of Atahualpa and WordPress?
Could you post a link to the site?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 17, 2011, 02:44 PM
amyuhrich
 
4 posts · Jan 2011
Sure thing. My site is here: http://amyuhrich.com

I'm currently using Atahualpa 3.4.5 (a little behind on that) and can't seem to find out my Wordpress version (they used to list it in the bottom right hand corner, but not anymore it seems) - all I know is I do not have the latest version. I tried to do the auto theme update today, but hesitated when it told me I'd lose any customizations I've made (meaning what, exactly?).
  #4  
Old Jan 17, 2011, 08:04 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
9,973 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I don't know why that wouldn't work unless it is something they changed in WordPress that doesn't work quite right with Atahualpa 3.4.5
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Jan 18, 2011, 05:00 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
You saidy
Quote:
when I check the box and update, it refuses to save the changes.
does it save and then change back or just flat refust to save it.
Did you add anything new to the site recently, new plugin?
Who is your host? We recently saw a thread where a user would make a change and come back later and it was gone. It seems the host was rolling back any changes the user made. So you might want to check with your host.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Jan 18, 2011, 09:02 AM
amyuhrich
 
4 posts · Jan 2011
I disabled all recent plugins individually to try again, and none of them seem to be affecting it. It tells me the page has been updated, but afterward the box is unchecked again and the title still displays. I'm using GoDaddy, and have been since I started. I suppose it's possible that my host or WP have changed something, though like I said, I haven't made any recent updates/upgrades...

Bookmarks

Tags
body title, display, page, page options, title

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Somehow the option "NO" for the BLOG TITLE and the BLOG TAGLINE don't work justbridge Header configuration & styling 11 Feb 22, 2011 05:09 AM
How to rename "Home" title in the home page instead setting NOT to display "home"? akg Center area post/pages 6 Sep 30, 2010 07:33 PM
ATO's "Overlayed Blog Title/Tagline Style" not working joe hark Header configuration & styling 4 Sep 15, 2010 07:28 AM
BFA Popular Post Widget with the "display the list on" feature not working? cyboc Sidebars & Widgets 2 Sep 15, 2009 03:52 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:59 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.