Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   New Versions, & Updating (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   [SOLVED] Menus for Categories Return 404 Error, Since Update to 3.7.13 (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=21272)

schufford Dec 14, 2013 03:48 PM

[SOLVED] Menus for Categories Return 404 Error, Since Update to 3.7.13
 
After updating to 3.7.13, I've experienced a few issues. I was able to fix the Missing Header and Admin Menu, thanks to the posts, here (Thanks, JuggleDad), as well as the Ladybug Favicon (I still have not gotten my custom ones back, but at least the ladybugs are gone - again, thanks, JuggleDad). However, I am not able to access any of my category posts or pages using the Atahualpa Header Menus. Regardless of which menu, page, or category I select, it returns a 404 error. My site can be found at http://troop501.net. Any assistance would be greatly appreciated.

Thank you. :confused:

juggledad Dec 14, 2013 05:04 PM

did you update wordpress too?
go to dashboard->settings->Premalinks and try changing the permalinks to the default and then back to what you now have (note what you have before setting it to th default) and see what happens.

If that doesn't work, try swapping to twenty-twelve and see if you can get to the categories.

Dali Dec 14, 2013 07:46 PM

I got a similar problem.
After update to WP 3.8 and all other updates of plugins and themes menu and header disappear in my Atahualpa theme.

Change permalinks did not help and after switching Twenty Twelve menu appear in header area, but header image is still missing. Any suggestions?

juggledad Dec 14, 2013 09:25 PM

Look at the New Versions sub forum.

schufford Dec 14, 2013 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by juggledad (Post 105492)
did you update wordpress too?
go to dashboard->settings->Premalinks and try changing the permalinks to the default and then back to what you now have (note what you have before setting it to th default) and see what happens.

If that doesn't work, try swapping to twenty-twelve and see if you can get to the categories.

Yes, JuggleDad, that was it! I actually updated WordPress, first, and before I tested it, I updated Atahualpa. Thanks for catching this! That is exactly what I needed to do: Switch to the default permalink structure, and then return to the previous link structure.

Thanks, again!


All times are GMT -6. The time now is 08:24 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.