Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Montezuma Theme (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=53)
-   -   [SOLVED] Lost Some CSS Styling with 'Post Tiles' Plugin (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=20844)

MsShona Aug 30, 2013 01:56 AM

[SOLVED] Lost Some CSS Styling with 'Post Tiles' Plugin
 
Great theme! I downloaded it yesterday and I've been having fun configuring it ever since (going through a whole site revamp...so for now it's been mainly back-end stuff).

I opted for a static home page. I want a more visual look, so I've been trying out grid and gallery navigation layouts. I really like the Post Tiles plugin in that it is free and does what I am looking for. However it messes with the CSS styling of the theme. For example, the dual colored titles are gone, the arrows in the breadcrumb bar, the graphics about the menu...etc.

Anyone have something similar occur? Any ideas on how to to troubleshoot to see where the conflict is coming from?

Here's the link to the homepage of my site - shows the problem. CSS styles work fine on the rest of the site.

jerryc Aug 30, 2013 02:06 AM

Have you tried using firebug?

MsShona Aug 30, 2013 03:18 AM

Yes; I had it look at the CSS and Javascript, but it's not highlighting any errors. :confused:

MsShona Aug 30, 2013 03:36 AM

Ok, so apparently it is something with jQuery. I turned off jQuery and the CSS stylings came back. Hmmm...

MsShona Aug 30, 2013 03:42 AM

Ah, found a fix here. You have to comment out the following line in the plugin's php code:

Code:

echo "<script type='text/javascript' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js'></script>";
I'll change the post title to 'solved'. Hopefully this information is helpful to others! :)


All times are GMT -6. The time now is 12:31 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.