Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Post-Kicker, -Byline & -Footer (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   [SOLVED] Problem with code in HTML/CSS Inserts (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=2173)

xavison Jun 24, 2009 04:51 PM

[SOLVED] Problem with code in HTML/CSS Inserts
 
Hi all,

I'm using Atahualpa 3.3.3 and I'm trying to insert a stadistics tracking code in "HTML Inserts: Body Bottom" section, but curiously all the simbols "\" (ALT 92) I put, when I click on "Save changes" are automatically deleted...:confused:, and obviously the code doesn't work :(.

Could somebody help with that?.

Thanks and regards.

P.S. Congratulations for the Theme :).

juggledad Jun 25, 2009 08:59 AM

please post the code you are trying to insert. Put the code in this thread between the html blocks (click the little html icon in the editor) so I can see what you are trying to do.

xavison Jun 25, 2009 10:20 AM

OK, here we are:

HTML Code:

<script type="text/javascript">document.write(String.fromCharCode(60)+"script type=\"text/javascript\" src=\"http"+("https:"==document.location.protocol?"s":"")+"://code.etracker.com/t.js?et=XrKR9s\">"+String.fromCharCode(60)+"/script>");</script>
<script type="text/javascript">_etc();</script>

As I said when I click "save" the 4 symbols \ are automatically deleted!

Thanks and regards,

juggledad Jun 26, 2009 11:26 AM

replace each '\' with two '\'s i.e. you have

...'script type=\"text/javascript\" ...

change it to

...'script type=\\"text/javascript\\" ...

The options are stored in a mySQL database adn the backslash is the mySQL escape character, so you need to use two of them to represent one.

xavison Jun 26, 2009 11:59 AM

OK now it works, thanks for your support.


All times are GMT -6. The time now is 12:18 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.