Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   RSS, Feeds & Subscribing (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   [SOLVED] Error with RSS-feed, please help (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=23064)

SilverLining Feb 16, 2015 01:20 AM

[SOLVED] Error with RSS-feed, please help
 
Hi there,

I seem to be having some trouble with my RSS feed. It's throwing an error. Strangely, it works when I input it into "Mr Reader" (RSS app) but not via any of my browsers and when I try it in feedburner it says:

The URL does not appear to reference a valid XML file. We encountered the following problem: Error on line 11: The entity "laquo" was referenced, but not declared.

When I try to access it via Chrome I get the following error:

This page contains the following errors:

error on line 11 at column 32: Entity 'laquo' not defined
Below is a rendering of the page up to the first error.

My feed url is: http://sims.sensiblycrazy.com/feed/.


Does anyone know what I can do to fix this?

cefiar Feb 16, 2015 08:59 PM

Have a look at the fix by Jugglehead listed here: http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=23029

Since you found it useful, perhaps consider donating?

SilverLining Feb 17, 2015 08:47 AM

Hah, I was just gonna say I'd already tried that and it didn't work but decided to try it again and now it did. I think I left too many blank spaces in the first time. Thanks!


All times are GMT -6. The time now is 03:19 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.