Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Page & Category Menu Bars (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   " read more " tag in static front page (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=23087)

borza Feb 27, 2015 02:56 AM

" read more " tag in static front page
 
Hello,

May I introduce tag "read more" in the articles of static front page?

Thank You.

My site is: musca.ro

Nothing happens if I try, just apair " <!--more--> " in text.

juggledad Feb 27, 2015 06:54 AM

try it and let us know what happens?

borza Feb 27, 2015 07:16 AM

Nothing happens if I try, just apair " <!--more--> " in text.

juggledad Feb 27, 2015 09:00 AM

please don't multi post - sometimes posts are held for moderation.

Try swapping to the default theme (twenty-fifteen) and see what happens

borza Feb 27, 2015 09:50 AM

Is very probably to function with twenty-fifteen, but I gave up on that theme for not offering what me offering your theme ( it was 2 years ago ). I said that it is a static page, I know that normally do not work "read more", but I hope to be a possibility.

Thanks, again.

juggledad Feb 27, 2015 10:53 AM

please go test with the twenty-fifteen theme to see if it is a theme issue or that's how wordpress works.

After you test it, you can switch back to Atahualpa.

borza Feb 27, 2015 10:35 PM

I did test with twenty-fifteen and twenty-ten, the same thing happens. Still does not work on static page whatever theme.

thank you.

juggledad Feb 28, 2015 04:42 AM

1 Attachment(s)
So that proves it is not a theme issue.

When you entered '<!-more-->' into your page, were you using the visual or text editor?

in the visual editor put your cursor where you want the break and press the last icon on the top row whidh is a solid line, a dash line and a solid line on top of each other, and you should see the read more line

borza Mar 1, 2015 12:41 AM

You're right, it is not a theme issue. I guess that is how I've designed the site from the beginning, ie static page.
When I have time, I have to change the fomat Front page displays in "Your latest posts". Now is " A static page ".
It will be a lot of work.

Anyway, thank you for your time.

Borza.

juggledad Mar 1, 2015 03:33 AM

why not use the '<!--nextpage-->' tag?

borza Mar 1, 2015 03:41 AM

" next page " works, and I use it. But it's not the same thing like " read more ".


All times are GMT -6. The time now is 06:46 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.