Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Center area post/pages (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=32)
-   -   hacked (?) A bunch of weird links below comments (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=17073)

cosmiclove Mar 20, 2012 10:30 PM

hacked (?) A bunch of weird links below comments
 
Hello all,
I'm encountering some problems and I badly need some assistance.
I just noticed today plenty of links under my users' comment area. I tried to revert to the twenty-ten theme with no success. I deactivated all my plugins, no success!.

I looked at the template editor hoping to find something, but found nothing. I looked at the CSS/HTML insert, without any result either. I just can't find these links anywhere. my site is http://frenchtasticpeople.com
Will you please look at the source code and let me know where to go to get rid of this problem? Thanks very much in advance.

Herman

juggledad Mar 21, 2012 04:11 AM

You need to look at the theme code. Go to dashboard->appearances->editor and select index.php and see if there are any weird characters at the end

cosmiclove Mar 21, 2012 08:27 AM

Thanks, Jugglehead. I checked index.php and could not find anything wrong at first sight. Please take a look:
Code:

<?php        /* get all options: */
# error_reporting(-1);
include (TEMPLATEPATH . '/functions/bfa_get_options.php');
global $bfa_ata;
get_header(); ?>

<?php /* If there are any posts: */
if (have_posts()) : $bfa_ata['postcount'] == 0; /* Postcount needed for option "XX first posts full posts, rest excerpts" */ ?>

        <?php /* This outputs the next/previous post or page navigation.
        This can be edited at Atahualpa Theme Options -> Style & edit the Center column */
        bfa_center_content($bfa_ata['content_above_loop']); ?>

        <?php /* The LOOP starts here. Do this for all posts: */
        while (have_posts()) : the_post(); $bfa_ata['postcount']++; ?>
       
        <?php do_action('addthis_widget', get_permalink(), the_title('', '', false)); ?>
       
                <?php /* Add Odd or Even post class so post containers can get alternating CSS style (optional) */
                $odd_or_even = (($bfa_ata['postcount'] % 2) ? 'odd-post' : 'even-post' ); ?>

                <?php /* This is the actual Wordpress LOOP.
                The output can be edited at Atahualpa Theme Options -> Style & edit the Center column */
                bfa_center_content($bfa_ata['content_inside_loop']); ?>
                                               
        <?php /* END of the LOOP */
        endwhile; ?>

        <?php /* This outputs the next/previous post or page navigation and the comment template.
        This can be edited at Atahualpa Theme Options -> Style & edit the Center column */
        bfa_center_content($bfa_ata['content_below_loop']); ?>

<?php /* END of: If there are any posts */
else : /* If there are no posts: */ ?>

<?php /* This outputs the "Not Found" content, if neither posts, pages nor attachments are available for the requested page.
This can be edited at Atahualpa Theme Options -> Style & edit the Center column */
bfa_center_content($bfa_ata['content_not_found']); ?>

<?php endif; /* END of: If there are no posts */ ?>

<?php bfa_center_content($bfa_ata['center_content_bottom']); ?>

<?php get_footer(); ?>

I really don't know what caused it. Thanks for any other suggestion I can try.
Herman

juggledad Mar 21, 2012 08:58 AM

your index.php is fine.

when you say
Quote:

I just noticed today plenty of links under my users' comment area
I don't see nay links after teh comments on the home page. There are a bunch of links BEFORE the comments area, things like 'picText Matching Game 1' and a section under 'Describing Others'

is that what you mean?

cosmiclove Mar 21, 2012 09:25 AM

Jugglehead,
Thanks for your prompt responses. I perhaps mistakenly described where these errors are occurring...but they definitely are located at the very bottom of my pages, just after the "Submit Comment" button. The links you're mentioning in your previous message are part of my content. Those I want to get rid of appear to be spam links. Here is what it looks like on my pages: http://frenchtasticpeople.com/french_spam_links.jpg
I really appreciate your help.
Best,
herman

juggledad Mar 21, 2012 10:06 AM

ahh looks like you have to be logged in to see the comment issue. If you send me an admin ID/PW I'll poke around.

cosmiclove Mar 21, 2012 12:22 PM

Thanks much,

I just sent you a PM with some login info as an admin. Thanks again for helping me solve this.

Herman

juggledad Mar 21, 2012 12:45 PM

I'm still not seeing any extra comments. It looks like you are using chrome, what happens if you use a different browser?

cosmiclove Mar 21, 2012 05:18 PM

wow, I just tried what you suggested and opened the site in Firefox and IE and did not see any of the weird links? Well, this is strange to say the least! Is there any reason why chrome might be doing this and not FF or IE? Perhaps some malware is causing this? I will uninstall it and get a clean version and see what happens.

Thanks a bunch, Jugglehead, for your patience and assistance. Merci infiniment! :-)
Herman

juggledad Mar 22, 2012 07:29 AM

It could be that chrome was hacked. A google search shows it has been hacked a couple of times.


All times are GMT -6. The time now is 03:27 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.