Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Center area post/pages (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Problem with Link colors (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=16424)

sleenie Jan 5, 2012 04:06 PM

Problem with Link colors
 
Happy New Year Everyone!

Have an issue with a site that I have decided to try and tackle. It seems it would be simple but I guess not for me.

I have a site that is being updated. It's ATA 3.5.3 and WP 3.2.1 The problem is with the links. All of them show up bright blue. I've changed them in the Body Text and Links section, checked the Comments section (have issues there also but maybe fixing this will give me some ideas)) and used Firebug but cannot for the life of me, figure out what's happening. I checked my inserts and don't think there is anything. The hover color seems to work fine. But really need to changed the Links color from the bright blue. Very distracting. If I have missed a post about this, please direct me as I thought I looked and tried the suggestions.

Any ideas? Here's the site

Thanks

juggledad Jan 5, 2012 04:46 PM

look at the syntax you have in ato->Body, Text & Links->Body Style (hint hint)

sleenie Jan 5, 2012 05:56 PM

Thanks, I'll take a look at it.

lmilesw Jan 5, 2012 09:45 PM

Also if the links you are talking about are the ones in the widget you might want to use

.textwidget a

as the selector.


All times are GMT -6. The time now is 04:10 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.