Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Sidebars & Widgets (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [SOLVED] Widget background images do not show up (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=20917)

DanDan Sep 15, 2013 05:32 PM

[SOLVED] Widget background images do not show up
 
I want to have a rollover button in a widget. Using code that I have used before successfully I added the following to the css:

#tickets
{
display: block;
width: 180px;
height: 120px;
background: url(http://betsysbargains.com/wp-content...ox_tickets.jpg) no-repeat 0 0;

}

#tickets:hover
{
background-position: 0 -120px;
}

#tickets span
{
position: absolute;
top: -999em;
}

then added the following to a widget text box and uploaded the image:

<a id="tickets" href="/category/ticket-town/" title="tickets"><span>tickets</span></a>


The link shows up and works but the background image does not. Reading some of the other posts on this subject, I checked and magic_quotes are off on my server. Suspecting some other server problem, I copied the same code to another atahualpa site on the same server, changing nothing, and it works fine.

What else could be stopping it from working on one site when it works on another?

Thanks,

Dan

juggledad Sep 15, 2013 06:32 PM

just put your code in and it works for me.
Do you have a caching plugin active?
what happens if you shut off all your plugins?
what is the url?

DanDan Sep 15, 2013 08:24 PM

It muat have been a bad install. I just installed wordpress/atahualpa under a different domain name, put in the button code and it works fine. I will just change the domain name and move the graphics over to the new site. I am not that far along in the site build.

Thanks for looking at it for me,

Dan


All times are GMT -6. The time now is 12:03 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.