Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Sidebars & Widgets (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [SOLVED] Table Adding Extra Padding? (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=11836)

jasontbedell Dec 21, 2010 09:31 AM

[SOLVED] Table Adding Extra Padding?
 
Hello,

First, I apologize if this is the wrong forum; I could not find a place for it.

I'm trying to make litteacher.com look like a layout mockup at: http://litteacher.com/wp-content/the...der/CLSite.png.

The images are built using a simple html table (pasted below). I removed all of the margin and padding references from the Styles TABLES area of ATO and tried to set them to 0, but there is a padding between the right of the images that I cannot seem to remove. I don't know if it is right-padding on the images or cell-padding between.

I even tried removing width from the images, first 5 px each, then another 10 px each, but the padding seems like it actually got worse.

Does anyone have any ideas on how to fix this?

Code:

<table style="background: transparent;" border="0" width="1120" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td style="background: transparent; padding-bottom: 10px;" colspan="5"><img src="http://litteacher.com/wp-content/themes/atahualpa353/images/big-image2.png"/></td>
</tr>
<tr>
<td style="background: transparent;"><img src="http://litteacher.com/wp-content/themes/atahualpa353/images/little-image1.png"/></td>
<td style="background: transparent;"><img src="http://litteacher.com/wp-content/themes/atahualpa353/images/little-image2.png"/></td>
<td style="background: transparent;"><img src="http://litteacher.com/wp-content/themes/atahualpa353/images/little-image3.png"/></td>
<td style="background: transparent;"><img src="http://litteacher.com/wp-content/themes/atahualpa353/images/little-image4.png"/></td>
<td style="background: transparent;"><img src="http://litteacher.com/wp-content/themes/atahualpa353/images/little-image5.png"/></td>
</tr>
</tbody>
<table>

Thank you very much for your help.
Jason Bedell.

jasontbedell Dec 21, 2010 09:36 AM

1 Attachment(s)
Odd. It worked for me.
http://litteacher.com/wp-content/the...der/CLSite.png

I attached it in case it does not work again.

jasontbedell Dec 21, 2010 09:51 AM

There was an error in my code. Apparently, it did not like width="1120."


All times are GMT -6. The time now is 05:00 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.