Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Excerpts, Read more, Pagination (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   [SOLVED] Next/Previous Navigation (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=22472)

RHCdG May 4, 2014 02:57 PM

[SOLVED] Next/Previous Navigation
 
Hi,
Not sure why but Next/Previous Navigation is not working anymore on my site. I am also not sure what information I should provide here other than my site's url. Would you have any pointers for me?
Thanks,
Rutger

juggledad May 4, 2014 05:20 PM

have you done ANY updates of anything?

RHCdG May 4, 2014 05:31 PM

Well, I updated Atahualpa about 10 days ago after having delayed it for over 4 years...

lmilesw May 4, 2014 06:47 PM

After updating you need to go to the Header, Center, and Footer sections of the theme options and click the big green Save button to finish the update process for 3.7.15.

RHCdG May 5, 2014 03:25 AM

Thanks, Miles, I didn't know that. I hit the green button on all categories but it doesn't seem to help, however.

juggledad May 5, 2014 04:55 AM

go to ATO->export/import doan export and save it to a text file and attach it to a reply

RHCdG May 5, 2014 05:05 AM

1 Attachment(s)
Thanks, JD, please see the attachment

juggledad May 5, 2014 07:14 AM

Your settings work fine for me, try disabling all your plugins.

RHCdG May 5, 2014 07:24 AM

All plugins are disabled, still no luck... I appreciate your following up on this!

juggledad May 5, 2014 09:20 AM

if you send me a PM with an admin ID/PW I'll take a look

RHCdG May 5, 2014 10:18 AM

Just sent you a PM, thanks, JD!

lmilesw May 5, 2014 11:26 AM

What Next/Previous links are you referring to? I see the links to the next and previous posts which are labeled with the titles of the posts.

RHCdG May 5, 2014 12:55 PM

Hi Miles,
Yes, those are the Next/Previous links for the posts but I had similar functionality working for pages... Please don't tell me I was using a plugin fot that, because I may have been wasting you guys' time in that case!

juggledad May 5, 2014 04:23 PM

The ID/PW you sent me does not work - and the ATA settings file you sent shows the navagation fine of my multi post pages.

RHCdG May 5, 2014 04:58 PM

Dear JD, Miles,

I sincerely apologize for wasting your time. I am not sure why the login info doesn't work but I got the problem fixed now. Thanks a lot for your help!

Best regards,
Rutger


All times are GMT -6. The time now is 02:35 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.