Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Sidebars & Widgets (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [SOLVED] Trying to return to Atahualpa - subscription links and padding (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=3112)

ariels Aug 23, 2009 06:44 PM

[SOLVED] Trying to return to Atahualpa - subscription links and padding
 
Due to a contractual experiment, I had to move my blog to the iNove theme. Big mistake. I found it so extremely "thin", that I must find a way to return to Atahualpa.:o

I have to keep my site looking as close as possible to the way it is now. You can see it at arielsilverstone.com . And I think I am 95% of the way there. I only have 2-3 open items, and was hoping someone can help me.

So here are the items:

1) I need to create a subscription link set (rss/twitter/email) at the top of the sidebar. Actually, what I would love is to have something similar to the default 'hualpa set that appears as part of the header (a set that I have to disable). I could not find a way to do it so far. BFA_ does the items one UNDER the other, and I am afraid to play with that widget.

2) the part of my site that is the padding (or actually the 17% or so of the page) that shows as red/black , shows up as red/black/white in 'hualpa. I use the very same background png as I use with iNove, but the results are greatly different.:confused:

Thank you!

juggledad Aug 24, 2009 06:23 AM

what version of Atahualpa and WP?
WHat is the URL that shows the issue?
Have you loked for any subscription widgets or tried using the Text Widget with HTML?

ariels Aug 24, 2009 09:45 AM

The URL is above: arielsilverstone.com

WP is 2.8.4, Hoopla is 3.4.1

I did not try the text, because I thought/think there might be a theme tweak for that. I did look at widgets, and yet to find one that's perfect. I prefer not to add any to my 25+ roster, if possible.

juggledad Aug 24, 2009 09:53 AM

the site you point to is not using Atahualpa it is still using inove

ariels Aug 24, 2009 10:13 AM

Right, because I am showing what I *want* to have done, not what is.

ariels Aug 24, 2009 07:35 PM

Item #1 above is now closed. I found a plugin that would support it. I still think it can be done natively.

Item #2 is still open:

"2) the part of my site that is the padding (or actually the 17% or so of the page) that shows as red/black , shows up as red/black/white in 'hualpa. I use the very same background png as I use with iNove, but the results are greatly different."

juggledad Aug 25, 2009 04:15 AM

How can I see the problem if you are using a different theme?

ariels Aug 25, 2009 08:02 AM

OK, created a site just to show the problem at http://beta.arielsilverstone.com/test/

thank you.

ariels Aug 29, 2009 04:07 PM

bump.......

juggledad Aug 29, 2009 07:20 PM

check the background

ariels Aug 29, 2009 07:36 PM

Ok.....

In the beta, the one I want using haulpa that I to return to, it is "background:transparent url(http://arielsilverstone.com/wp-conte.../ariel_bkd.png) repeat-x scroll center top;"

and in the current www it is "background:transparent url(img/ariel_bkd.png) no-repeat scroll center top;

same png, same transparent, same scroll/center/top. The only diff is the repeat-x vs. the no-repeat. In Haulpa, no-repeat makes the png show up mid screen and only once.


What am I missing?

juggledad Aug 29, 2009 09:04 PM

Check the background of the inova theme

ariels Aug 30, 2009 01:44 PM

I did... what's the riddle?

juggledad Aug 30, 2009 04:59 PM

what's the difference between the backgrounds??? discovering the answer yourself is much better than having it handed to you, don't you agree :p

ariels Aug 30, 2009 06:18 PM

Got it! Thank you!

juggledad Aug 30, 2009 06:52 PM

The solution was that in Atahualpa, the background was set to be transparent (showing white underneath) while in the other theme, it was set to grey.


All times are GMT -6. The time now is 12:39 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.