Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Atahualpa 3 Wordpress theme (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Different formatting of caption text depdening on how image inserted (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=2007)

Pommie Jun 11, 2009 11:00 AM

Different formatting of caption text depdening on how image inserted
 
Hi guys - GREAT theme :):)

I have a very small problem

When I insert an image from the Gallery I get slightly different code than when I upload an image from my PC, and the formatting of the caption text is slightly different (but enough to be annoying)

The first code here is when I insert from the gallery

[caption id="attachment_781" align="alignright" width="300" caption="The Master Bedroom"]<img src="http://www.mydomain.com/wp-content/uploads/2009/06/the-master-bedroom-300x200.jpg" alt="The Master Bedroom" title="the-master-bedroom" width="300" height="200" class="size-medium wp-image-781" />[/caption]

This code is when I upload a file

<img src="http://www.mydomain.com/wp-content/uploads/2009/06/well-laid-out-kitchen-custom1-300x200.jpg" alt="well-laid-out-kitchen-custom1" title="well-laid-out-kitchen-custom1" width="300" height="200" class="alignright size-medium wp-image-797" />

I imagine that the problem is caused by the different class definitions at the end but I'm not sure where to go to change one or the other.

At the moment you can see the effect on the 3rd photo down at

http://www.windermerelogcabin.com/ca...accommodation/

Can anyone help?

Thanks in advance

John

Pommie Jun 14, 2009 05:16 AM

Noone have any idea then? :(

juggledad Jun 14, 2009 10:59 AM

What gallery are you using, the default or an add in?
What other plugins do you have?
How do you insert the images into the post?

There is an interesting format of the other images where they have a '<dl id=...' and '<dt class=...' elements in the code. The question is what's generating them.

Pommie Jun 14, 2009 03:59 PM

Hi

Thanks for replying

I have just tried to replicate this and for the life of me I can't make it create the image with the bold text caption now, so I assume it must have been related to some other plugin, or it may have happened when I was trying out the FCK editor(although I don't THINK that was it).

Anyway I seem to have got consistency back again so apologies if I wasted your time :o, and thank you for the helping hand that was offered.

juggledad Jun 14, 2009 04:22 PM

you're welcome


All times are GMT -6. The time now is 12:42 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.