Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Plugins & Atahualpa (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   [SOLVED] Strange Post behavior on some Page pages (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=4278)

blueprairie Nov 8, 2009 08:45 PM

[SOLVED] Strange Post behavior on some Page pages
 
I am running the latest WP and ATA on a new site. I just inserted some Gravity Forms on a few pages, but I am getting a strange display issue. Only on these pages with Gravity Forms inserted, the header graphic for my blog is appearing below the initial form followed by a repeat of the form itself.

Any ideas? I have successfully used Gravity Forms on ATA site before.

Example: http://www.mercyemsdsm.com/mercy-one/feedbackquestions/

Added:
And even more strange - its happening here on just a page - no form.
http://www.mercyemsdsm.com/ambulance...h-information/

Thank you!

juggledad Nov 9, 2009 04:09 AM

looks like yo have a gallery plugin and that is causing the blank area at the top.
Did you add a widget area of some php into the ATO->Style & edit HEADER AREA->Configure Header Area?

blueprairie Nov 9, 2009 05:35 PM

I loaded "Featured Content Gallery" into the header area.

I'm not sure what you mean when you say the "blank area at the top" can you clarify?

Thanks!
-Kimberly

juggledad Nov 9, 2009 05:44 PM

when I go to your home page I see the Logo - a cross and 'Mercy' followed by 'Emergency & Trauma Services' 'A service...' then a narrow black line, then a large empty area (with a grey to black gradiant ) - a good 45% of the height of the window, then the start of the post area with 'Welcome to mercyemsdsm.com' and the posts.

Isn't the empty area what you are talking about?

blueprairie Nov 9, 2009 05:47 PM

Odd. I see a large photo which auto rotates using Featured Content Gallery, and the client sees it too. What browser are you using?

I think I resolved the original issue for this post regarding duplicate content.

juggledad Nov 9, 2009 06:13 PM

I'm using Safari on OSX - I do see a message in the activity:

javascript:void(0) unsupported URL

A google search of 'wordpress Featured Content Gallery safari' turned up this - http://wordpress.org/support/topic/255408

just checked on firefox and I see the rotating images

blueprairie Nov 9, 2009 06:34 PM

Thanks for letting me know. I'll check on resolutions or changing the plugin. I appreciate the heads up and the research.

-Kimberly


All times are GMT -6. The time now is 05:49 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.