Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Plugins & Atahualpa (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   [SOLVED] RB Internal links not working with ATA 3.3.3 (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=1929)

paulae Jun 5, 2009 01:37 PM

[SOLVED] RB Internal links not working with ATA 3.3.3
 
I've installed ATA 3.3.3 on 2 client sites, and all was going well until I tried to install the RB Internal links plugin. Now I'm getting Parse error: syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /usr/home/web/users/xxxxx/html/wp-content/plugins/rb-internal-links/rb-internal-links.php on line 56 . This plugin works fine with my first ATA installation, on my www.larchmontgazette.com site, ATA 3.2.

I really need some way for these clients to link to posts internally. I wonder what is interfering with the plugin in v. 3.3.3 that wasn't there in 3.2?

juggledad Jun 6, 2009 05:34 AM

Paulae,

I just installed and activated it and everything is fine.

Did this happen when you tried to activate the plugin?

What version of PHP are these site on (this plugin requires PHP 5+)

paulae Jun 6, 2009 01:49 PM

Ah. That was it! I should have realized that because I ran into this another time. I really thought the hosting company would just automatically give new domains PHP5. Duh! Thanks, JD.


All times are GMT -6. The time now is 07:30 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.