Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   RSS, Feeds & Subscribing (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   RSS feed doesn't work with IE (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=1708)

sparry May 19, 2009 01:27 AM

RSS feed doesn't work with IE
 
http://italytutto.com/feed/ produces an error in IE7 but works fine in Firefox 3.

The problem seems to be a bogus last line on the page: <meta name="blogcatalog" content="9BC9262116" />

I have tried the following, which I found in a similar thread:

You probably have a space or blank line at the end of /yourdomain.com/wp-config.php (not a Atahualpa file) or at the end of /yourdomain.com/wp-content/themes/atahualpa/functions.php

But that's not the solution.

Does anyone know what this is: <meta name="blogcatalog" content="9BC9262116" />

Or, more to the point, how I can get rid of it?

Thanks for any assistance

Flynn May 19, 2009 10:03 PM

Probably a plugin named "Blogcatalog" or similar

sparry May 20, 2009 01:39 AM

Thanks for the suggestion. I have deactivated all Plug-ins except Snapshots (because these are an important feature of my site and I had some trouble with their implementation).

I also renamed all the Plug-ins I had deactivated.

No luck I'm afraid...

... however, after a careful search I did find <meta name="blogcatalog" content="9BC9262116" /> at the end of another php file (can't remember which), so I deleted it and everything is now fine!

FIXED!


All times are GMT -6. The time now is 01:33 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.