Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Page & Category Menu Bars (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   How to justify cat-mnu items over full width? (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=12707)

Carlo Feb 9, 2011 04:00 AM

How to justify cat-mnu items over full width?
 
L.S.,

I have been searching my bum off in the forum, but I can't find the code to justify cat-bar menu items across the entire header width. I am certain that it must be there, but I am not smart enough to find it. Can anyone point me to the tread?

In the other case - that it was never asked before - I'd like to have the CSS insert to accomplish the above, but somehow I can't really imagine that...

Sorry for the inconvenience. :o

Carlo

lmilesw Feb 9, 2011 07:13 AM

You could perhaps wrap %cats in a div and style it.

Carlo Feb 9, 2011 07:36 AM

Uhuh... That sounds great, but I'll have to first acquaint myself with this technique and then find out how to do it in ATA. But I will, of course :) .

In the mean time, I secretly hope that some-one has mercy on me and just gives me the code... I am not lazy, just very busy and sometimes impatient. Thanks for the pointer, now I know where to start looking....

lmilesw Feb 10, 2011 07:59 AM

Also have you tried just using %cat-center instead of %cat

Carlo Feb 10, 2011 08:29 AM

Jah, it is in the centre. No problem. Everything hunky dory. But I want to have the menu items filled out over the entire breadth of the page without having to chisel anything in stone, so that added items mingle in snugly, so to speak. Have a look: http://www.carlitoergosum.nl

lmilesw Feb 10, 2011 01:51 PM

That's where putting the %cat or %cat-center in a div comes in. For instance if you use
HTML Code:

<div id="mymenu">%cat-center</div>
instead of just %cat-center you can now style the div with code such as
HTML Code:

#mymenu {
background: red;
}

to make the background red for instance. I don't even know what I would use for the code without playing around for awhile which is why I haven't put real specifics in. I would have to replicate your configuration on my test site and play around for a bit but perhaps these ideas can move you in the right direction.

Carlo Feb 10, 2011 02:58 PM

Aha, thanks. I am going to try that. I see what you mean. Goody, this is funplay....


All times are GMT -6. The time now is 04:04 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.