Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Atahualpa 3 Wordpress theme (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   [SOLVED] Unable to access theme options (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=11190)

Octavio Salles Nov 16, 2010 08:59 AM

[SOLVED] Unable to access theme options
 
I have used Atahualpa recently to remake my website and it worked great. I'm now making my wife's website and just installed the Atahualpa theme in the same way as I did for my other website, which is on the same server/provider (and I am the administrator). But I am unable to access the theme options. I have tried re-installing but the problem is still there. This is the page I go to:

PHP Code:

PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in E:\home\pinkycupcakes\Web\blog\wp-content\themes\atahualpa\functions\bfa_ata_admin.php on line 459
PHP Warning
:  Invalid argument supplied for foreach() in E:\home\pinkycupcakes\Web\blog\wp-content\themes\atahualpa\functions\bfa_ata_admin.php on line 459
PHP Warning
:  Invalid argument supplied for foreach() in E:\home\pinkycupcakes\Web\blog\wp-content\themes\atahualpa\functions\bfa_ata_admin.php on line 459 


juggledad Nov 16, 2010 09:19 AM

What version of atahualpa and wp?
Are you on a windows server?
What version of php?

?? I don't see any slashes showing the folder divisions in the error message?

Octavio Salles Nov 16, 2010 10:17 AM

I don't know why the slashes are not showing here, they do show on the original page. I'll try again:

PHP Code:

PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in E:\home\pinkycupcakes\Web\blog\wp-content\themes\atahualpa\functions\bfa_ata_admin.php on line 459
PHP Warning
:  Invalid argument supplied for foreach() in E:\home\pinkycupcakes\Web\blog\wp-content\themes\atahualpa\functions\bfa_ata_admin.php on line 459
PHP Warning
:  Invalid argument supplied for foreach() in E:\home\pinkycupcakes\Web\blog\wp-content\themes\atahualpa\functions\bfa_ata_admin.php on line 459 

Anyway the url it shows is E:\home\pinkycupcakes\Web\blog\wp-content\themes\atahualpa\functions\bfa_ata_admin.p hp on line 459

I think I have discovered the problem. My Atahualpa version on this new website, installed today from within wordpress themes, is 3.4.9... while my other wordpress site (the one working fine) is 3.5.3. I wonder why I'm not getting the latest version... anyway I'm gonna try a manual install of version 3.5.3.

Oh and my Wordpress is 3.0.1 running on Windows server

Octavio Salles Nov 16, 2010 03:14 PM

Yes that was the problem, just came in to say it's solved. You really wanna have the latest Atahualpa theme...


All times are GMT -6. The time now is 01:16 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.