Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Header (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Header images don't show? Read this ... (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=321)

jgrn307 Feb 3, 2010 04:40 PM

I'm curious, is there a way (or plans) to allow access to the more general wordpress media upload location? I'd like to be able to upload the files via the wordpress uploader rather than sftp/ftp. Thanks! I love this theme, by the way!

juggledad Feb 3, 2010 04:53 PM

plans? yes, when?...are you interested in funding the developer to do this?

SiriusO123 Mar 3, 2010 08:19 PM

Ok i have a problem
when i moved all my files out of the wordpress directory and into the main public directory my header image and my logo image didnt show anymore. I'd just like to know if theres some way for me to change what directory this theme goes to for those images. And thanks for the cool theme

juggledad Mar 4, 2010 03:33 AM

when you moved the directories, did you change the 'Wordpress address (URL)' and 'Blog address (URL)' in the general settings?
What is the url?

SiriusO123 Mar 4, 2010 12:59 PM

Quote:

Originally Posted by juggledad (Post 26950)
when you moved the directories, did you change the 'Wordpress address (URL)' and 'Blog address (URL)' in the general settings?
What is the url?


ya know i forgot all about that.
heres my site
http://www.wtfrotflmao.com/wordpress
but i wanna be able to take the "wordpress" part at the end off

juggledad Mar 4, 2010 03:00 PM

take a look at wordpress.org they have a write up about moving your site

SiriusO123 Mar 4, 2010 04:57 PM

i know how to move the site to the other directory but when i do the header and the logo image wouldnt show any more.
but i'll try those changes un the general settings and see what happens

juggledad Mar 4, 2010 06:15 PM

go back and read teh first post of this thread. at least one of your images has a blank character in the name.

SiriusO123 Mar 4, 2010 08:10 PM

i just changed the url in the general settings and so far so good
thought i was gonna have to spend hours online tryin to figure it out, thanks for ur help

niki.forova Mar 30, 2010 10:58 AM

Hello,

Images are not showing up for me in IE (not only my header images, but also images in pages), though they work fine in Firefox/Chrome. They are in .jpg format and have simple names like Slide1.jpg/Slide2.jpg - can you please point me to the right thread if this issue was solved?

My website is: http://www.habitatmudvolleyball.org/
This website was built for Habitat for Humanity of Charlotte NC.

Thanks in advance!

juggledad Mar 30, 2010 06:37 PM

For some reason, IE is changing the image name to all lowercase so it can't find it.
try changing the image names to all lowercase

preciousfoods Jun 11, 2010 04:35 PM

Hello, overlapping title and tag on header is not staying, just appears a fraction of second when it does. How do I modify this please?
Thank you for your help

preciousfoods Jun 11, 2010 11:33 PM

Hmm, not sure that was the right place to write, maybe I should have opened a new post? I searched on the forum but can't seem to find an answer that would already have been given? If there is already an answer can someone point it out to me?
many thanks

preciousfoods Jun 11, 2010 11:35 PM

Don't know if that is useful? : ourpowerback.com

preciousfoods Jun 12, 2010 02:06 AM

tonight nothing is working... the changes I am making are not taken into account by any browser... safari, shiira... only firefox took a little change into account after I had to reboot the whole macbook...
can someone please tell me what is happening? What should I do?

juggledad Jun 12, 2010 05:06 AM

preciousfoods - see http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7324 - there are conflicts with the new java fade, so shut it off

preciousfoods Jun 12, 2010 11:42 AM

Thank you so much for your help, do you have any idea why atahualpa is not refreshing correctly when changes in the styling and else are done and why I need to reboot the whole computer, and even like that do not get much change?
Do you know if there will be a realease with a working fade soon?
many thanks

preciousfoods Jun 12, 2010 11:56 AM

Actually, after having a second look, it seems that it is rather atahualpa that is not saving any of my changes anymore?? Is there another thread I can read on that? Rebooting makes no change at all, it seems hitting save on ato doesn't take anything into account?

juggledad Jun 12, 2010 12:53 PM

make sure you are using version 3.5.1

preciousfoods Jun 12, 2010 01:40 PM

hello, yes I am using 3.5.1

preciousfoods Jun 12, 2010 01:40 PM

nothing working anymore. Don't understand.

preciousfoods Jun 12, 2010 04:45 PM

Can anyone help me on why it has suddenly stopped working?

preciousfoods Jun 13, 2010 09:09 AM

Well, I guess I need to go back to Thesis... everybody s raving about atahualpa, but it seems it is not working...

juggledad Jun 13, 2010 09:49 AM

send me a PM with an admin id and PW and I'll take a look

juggledad Jun 13, 2010 09:51 AM

btw, I notice you have super cache. When making changes to the theme, you should shut off your cache plugin and flush the cache otherwise you may be seeing the cashed version of the page and not the changes.


All times are GMT -6. The time now is 03:24 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.