Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Old Version fixes and change logs (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   BUGFIX 351-04: Fix sub-menu padding with WordPress 3.0 (needed in 352/353 also) (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7654)

apalmer123 Jul 2, 2010 07:34 PM

1 Attachment(s)
OK, export attached.

TIA
AP

juggledad Jul 2, 2010 08:01 PM

did you edit css.php and change
HTML Code:

ul.rMenu-ver li {
float:none
}

to
HTML Code:

ul.rMenu-ver li {
float:none;
 width:25px
}

li.children {
width:25px;
 
}

?? which would cause the problem you are having

apalmer123 Jul 2, 2010 11:09 PM

Duh, yes, I did add those lines but didn't think they had had any effect. WHen removed, the behavior is as expected. Thanks!

cowgrrrl Jul 5, 2010 09:24 PM

Worked for me, thank you!

daisycakes Jul 6, 2010 05:11 AM

Thank you - just donated.

You are a total coding star!!:)

cliffbird Jul 8, 2010 11:34 AM

Thank you.

Off to Paypal!:)

jonobrennan Jul 9, 2010 04:00 AM

Spot on, many thanks

zacchaeusn7 Jul 11, 2010 08:45 PM

Quote:

Originally Posted by gold fox (Post 35588)
JD: Yes, in the Page Menu Bar settings there is a place where you can set it to "YES" for "Don't link first level parent items in Page Menu Bar"

It worked fine before, but after I upgraded to WP 3.0, now it links anyway, and takes you to the blank page. Is anyone else having this problem?

thanks, GF

Did you ever get this resolved?

zacchaeusn7 Jul 11, 2010 09:18 PM

Everyone!
Thanks! This issue is resolved for me! Thanks to JuggleDad... a PayPal is in need.
Z

gaz7575 Jul 12, 2010 04:54 AM

Thanks Juggledad - went into blind panic when upgraded to wp3.0 and saw my menu's competley messed up.

Looked you up and you've come up trumps. Will donate via PayPal

Thanks
Gary
:)

jorgfoto Jul 12, 2010 06:53 AM

I am still unclear as to the issue of:

"Quote:
Originally Posted by gold fox View Post
JD: Yes, in the Page Menu Bar settings there is a place where you can set it to "YES" for "Don't link first level parent items in Page Menu Bar"
It worked fine before, but after I upgraded to WP 3.0, now it links anyway, and takes you to the blank page. Is anyone else having this problem?
thanks, GF"

I am unsure of the resolution of this one...I would appreciate knowing as I have the same behavior and I have checked the "yes - unlink" option in page menu options...
Les

lmilesw Jul 12, 2010 07:20 AM

Did you apply this bug fix jorgfoto?

juggledad Jul 12, 2010 07:25 AM

This fix WILL make the page menu option 'Don't link first level parent items in Page Menu Bar?' work correctly

jorgfoto Jul 12, 2010 07:30 AM

Was there an earlier release of this fix? I just downloaded again and it works! (I was sure I had applied it!)
Thanks again for your patience.
Les Jorgfoto

derekwillstar Jul 13, 2010 02:14 AM

Help! i have fixed "bfa_hor_pages.php" and it works
BUT cant login as administrator...(white page)
my site : http://fortunadrago.xoom.it/main

i can logon in phpdatabase, the database recognize me but can't login in WP as administrator...

juggledad Jul 13, 2010 03:47 AM

This should have nothing to do with this patch to prove it, revert to the original.
What else did you recently do?

Fux Jul 14, 2010 08:13 AM

Ah, still does not wirk, still looks kind of like this:

http://s275144270.online.de/submenu_items.jpg

What did I do wrong this time?

(http://www.urgeschmack.de)

derekwillstar Jul 15, 2010 06:19 AM

Fix!
rename atahualpa351 in atahualpa351_
and old version atahualpa in atahualpa351

now i have the dashboard & use twenty ten theme!!

:confused:

juggledad Jul 15, 2010 06:50 AM

Quote:

rename atahualpa351 in atahualpa351_
and old version atahualpa in atahualpa351

now i have the dashboard & use twenty ten theme!!
I don't understand - are you saying that you have a folder called 'atahualpa351_' in the themes folder?

you should have
wp-contents
wp-contents/themes
wp-contents/themes/atahualpa
wp-contents/themes/atahualpa351
wp-contents/themes/twentyten
etc, etc, but you should have a theme inside a theme

PascalK Jul 15, 2010 11:23 AM

Dear Juggledad,

This fix seems to be a possible solution to my problem (see http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=8187)

but I am a stupid lawyer, and I don't know where I am supposed to replace/install the new "bfa_hor_pages.php". May I ask for your help?

Pascal

juggledad Jul 15, 2010 12:51 PM

the file should be put in the 'functions' folder which is inside the 'Atahualap' folder. One thing, it was written for version 3.5.1

codefinder Jul 21, 2010 08:35 PM

Hi Juggledad

Thaaaanks! I spent hours for setting!:(
I should have found about it in the forums!

striped aardvark Aug 9, 2010 09:09 AM

thank-you! this was driving me batty.

Ber|Art Aug 12, 2010 08:40 AM

I uploaded the file (bfa_header_config.php) to /functions/ but it did not work for me, look at: http://www.incotrust.nl/ it's still a problem. I am running WP 3.0.1 and ATA 3.5.3. What am I doing wrong?

lmilesw Aug 12, 2010 08:50 AM

The file needed for this bug is bfa_hor_pages.php.zip not bfa_header_config.php.


All times are GMT -6. The time now is 10:22 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.