Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   New Versions, & Updating (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Can't install 3.1 (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=72)

lingvemulo Dec 23, 2008 03:25 AM

Can't install 3.1
 
1 Attachment(s)
Hi - I love this theme for all the best reasons... but am having a heck of a time installing 3.1. I've uploaded it several times, but when I choose the theme in the Wordpress admin panel, everything is messed up: no sidebars, no images, it's all muddled. Any ideas as to why? I've tried installing with plugins deactivated, but that didn't seem to make any difference.

Here's a screenshot of the results, if it will help. The site URL is http://www.watopot.org

Thanks in advance for any advice!!

Attachment 4

Flynn Dec 23, 2008 06:03 AM

It's working "on air" though. The broken preview is a known bug and already fixed in 3.1.1

I would wait for the next version though which should come today

Flynn Dec 23, 2008 06:05 AM

Or which browser does it not work in? You screenshot looks like Safari, I tested in Safari 3.1 on XP and it works fine?

lingvemulo Dec 23, 2008 09:07 AM

The version "on air" is 3.0; I uninstalled 3.1.1. The preview in fact showed nothing at all, and I just went on faith when I activated the theme; the screenshot is the result, so I disactivated it.

Also messed up the htaccess file AFTERWARD, so nothing is working right. Hoping to fix that in the next hour or so...

I'm using Firefox on a Mac (which shouldn't make any difference...) I'll try the update when it's available!


All times are GMT -6. The time now is 02:46 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.