Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Post-Kicker, -Byline & -Footer (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   How to change HR line? (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=11153)

aclime Nov 13, 2010 05:10 PM

How to change HR line?
 
http://www.ipix.lt/thumbs/47835341.png

Look at the colors which are my problems.

Green - looks like it's HR line. I searched all theme options but can't find how to change it.

Red - my border looks like is bigger and it should be like in the right. It doubles or what? How to fix this?

Blue - I need to delete this. Can't find out how.

Thanks for help! :)

lmilesw Nov 13, 2010 05:48 PM

My best guess is those are borders in several area of the theme options. For instance you look in ATO>Style and edit Footer>Footer Style you may see a border there. Some of the other may be in Next/Previous navigation or in Style Post and Pages.

If you go through all the areas looking for border in the CSS you will not only find out how to ger rid of or change them you will become more familiar with many of the options.

aclime Nov 14, 2010 03:16 AM

Thank you for your help. That was sidebars with border-bottom.

Next question

I have added HR line after posts, look at my screenshot
http://www.ipix.lt/thumbs/96805306.png

But after a few posts it just dissapears
http://www.ipix.lt/thumbs/57445302.png

I want to show hr line after each post. How to fix this?

lmilesw Nov 14, 2010 08:09 AM

Where did you add it and how did you add it?

aclime Nov 14, 2010 08:27 AM

ATO>Configure EXERPTS>Custom read more

Code:

<br /><br /><b><a href="%permalink%">Skaityti toliau &rarr;</a></b><hr />
Looks like it shows on news which got read more link. How to show it in all news?

lmilesw Nov 14, 2010 08:46 AM

You are probably only seeing those when an excerpt is showing. You may be able to add the hr tag in ATO>Style & edit center columng>The Loop or perhaps put a bottom border on the Post Container styled like you want in ATO>Style Posts & Pages.

aclime Nov 14, 2010 09:07 AM

Thank you, works now.

Is it possible to add vertical lines below widgets? Look at my images:

Before
http://www.ipix.lt/thumbs/13849861.png

After
http://www.ipix.lt/thumbs/31089125.png

lmilesw Nov 14, 2010 11:51 AM

I think you mean horizontal lines. How about a border for the widgets in ATO>Style Widgets?

aclime Nov 14, 2010 12:41 PM

I can't find how to show borders below widgets. Can you point me to setting which I need to edit? Looks like I can edit only widgets, not below them...

lmilesw Nov 14, 2010 11:18 PM

Go to ATO>Style Widgets and add something like the following to the Widget Container box.

HTML Code:

border-bottom: 2px solid #eeeeee;

aclime Nov 15, 2010 04:01 AM

No... Don't work for me. Forget that, I got one more important problem. I use List category posts and WP-PostViews. I created table and it works perfect: link but when I add one column for postviews and code it breaks my whole site.

Now look at my code, how I add it.

Code:

<?php
//Show category?
if ($cat_link_string != ''){
        $lcp_output = '<p><strong>' . $cat_link_string . '</strong></p>';
}else{
        $lcp_output = '';
}
$lcp_output .= '<table width="100%" border="1">
<tr>
    <th>Pavadinimas</th>
    <th>Komentarų skaičius</th>
    <th>Parašymo data</th>
    <th>Post Views</th>
  </tr>';//For default ul
//Posts loop:
foreach($catposts as $single):
        $lcp_output .= '<tr>
    <td><a href="' . get_permalink($single->ID) . '">' . $single->post_title . '</a></td>';
        //Show comments?
        if($atts['comments'] == yes){
                $lcp_output .= '<td>' . $single->comment_count . '</td>';
        }
        //Style for date:
        if($atts['date']=='yes'){
                $lcp_output .= '<td>' . get_the_time($atts['date_format'], $single).'</td>';
        }
    echo '<td>';
    if(function_exists('the_views')) { the_views(); }
    echo '</td>';

        //Show author?
        if($atts['author']=='yes'){
                $lcp_userdata = get_userdata($single->post_author);
                $lcp_output .=" - ".$lcp_userdata->display_name;
        }
        //Show content?
        if($atts['content']=='yes' && $single->post_content){
                $lcpcontent = apply_filters('the_content', $single->post_content); // added to parse shortcodes
                $lcpcontent = str_replace(']]>', ']]&gt', $lcpcontent); // added to parse shortcodes
                $lcp_output .= '<p>' . $lcpcontent . '</p>'; // line tweaked to output filtered content
        }
        //Show excerpt?
        if($atts['excerpt']=='yes' && !($atts['content']=='yes' && $single->post_content) ){
                $lcp_output .= lcp_excerpt($single);
        }
        $lcp_output .='';
endforeach;
$lcp_output .= '</table>';
?>

This is how my site looks broken
http://img15.imageshack.us/img15/5125/postviews.th.png

Maybe you can help me? I'm really not good at php, I think I made some mistakes or what? Why it breaks my whole site? Please help me if you can :o


All times are GMT -6. The time now is 07:37 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.