Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Plugins & Atahualpa (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Code appearing at top of page. (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=18584)

2BRetired Oct 5, 2012 11:08 AM

Code appearing at top of page.
 
Strange page code appearing at top of page today. Have not change or done anything to plugins or code. The site has been just siting there for the last month. Called my web hosting and they checked the server and said their end was OK and suggested I disabled my plugins. When I disabled all-in-one-seo the site sort of returned but missing boarders and tab shapes.

WP 3.4.2 Atahualpa 3.6.4 Site http://2bretired.com

Any help on trouble shooting this, the following problems:-

Home- missing boarders and has square tabs
About us/contact us tab - missing borders but has rounded tabs
Latest blog post tab - goes to complete page code, with part of page missing header at bottom.

I am not sure where to start as I have not touched or done anything to the site to cause a problem. The site has been fine up to now. Do I need to upgrade to the latest Atahualpa.
But what is causing the existing problem?

Thanks Bob

lmilesw Oct 5, 2012 11:20 AM

I would
  • Switch to the default theme to see if the problem persists
  • If the problems goes away I would do a MANUAL update to the Atahualpa theme as outlined in the FAQ
Some of the changes with later versions of WordPress MAY have had an impact on the version of Atahualpa your are using.

2BRetired Oct 5, 2012 12:19 PM

Thanks lmilesw,

I changed back to AP 3.5.3 and it worked fine except for header graphic size and other minor changes. So it is pointing towards AP 3.6.4 problem. I am still wondering why it changed as I had not done anything.

So it looks like I will have to upgrade, which is a pain due to all the code mods and graphics to re-install.

Bob

juggledad Oct 5, 2012 01:20 PM

while on 3.5.3 go to ato->export/import settings - do an export and attach it to a reply

2BRetired Oct 5, 2012 01:32 PM

1 Attachment(s)
Attached ata export txt file for 3.5.3


Thanks, Bob

juggledad Oct 5, 2012 03:09 PM

well I just imported your code into 3.5.3, looked at the site, then swapped to 3.7.9 and it looks fine.

have you touched any of the theme files?

try disabling ALL plugins and swap back to 3.6.4 and see if it still happens - but I would just go to 3.7.9 if I were you. I'd still try with the plugins deactivated though.

2BRetired Oct 5, 2012 04:13 PM

Thanks juggledad,
I will be upgrading soon once I have all my graphics and software notes together. Still wondering how plugins can cause a problems if they were working fine before without any upgrading.

anyway thanks for your help. Bob


All times are GMT -6. The time now is 04:26 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.