Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Plugins & Atahualpa (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Problems with some plugins (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=67)

bpbaker Dec 20, 2008 05:51 PM

Problems with some plugins
 
I am sure we all appreciate the hard work put into this theme - Thank you Flynn.

I am having a few problems on V3.1.1 with a couple of plugins that work fine with V.2.21 namely:

Business Directory (from Square Compass) when activated seems to disable the theme CSS parts relating to layout and colour. Returns to normal when plugin deactivated.

WP-Geo shows linked Google map when in post edit mode, but when viewed in the front end the box layout and controls show, but not the map, almost as if it was in a lower layer.

I'm in no rush to get these working but I thought I'd post here in case anyone else who was using the Business Directory was wondering why many of their changes in the Options appeared not to work.

If no-one else using these plugins is experiencing problems then it must be my set up, but the common denominator is the change of theme, so logic dictates there could be other plugins with issues.

I'll stick with 2.21 for now, but keep testing 3.xx as updates are made as I think it has a great future.

Flynn Dec 20, 2008 06:55 PM

I'll look into these plugins tomorrow. Meanwhile if you could post or PM me an example URL that always makes it much easier to spot the problem.

bpbaker Dec 21, 2008 02:44 PM

Further tests have shown a slight difference from my description above. I've noticed that when the Business Directory plugin is activated, the Google Map does show, but doesn't when Business Directory is inactive and the CSS is working correctly.

I've left the site with V3.1.1 theme for 24 hours to let you have a look with both of these plugins activated.

Site is at http://www.whitstableoysterfestival.com
Page including Geo Map plugin at http://www.whitstableoysterfestival....of-the-oysters

After 24 hours I'll revert to the V2 theme.

Many thanks.

Flynn Dec 21, 2008 08:31 PM

Thanks, I was able to fix this and will hopefully be able to release 3.1.2 or 3.2 Monday or Tuesday

This may fix potential problems with other plugins as well

bpbaker Dec 22, 2008 04:10 PM

Thank you for the prompt and positive response.

I'll test on the next version and close this thread as Resolved if all works OK.

bpbaker Jan 11, 2009 06:28 PM

I'm back working with the 3.17 theme. Thanks for sorting the CSS and the Business Directory issues. I've since changed to a new directory which had better options for me.

I am though still unable to display the map image from Googlemaps. This does work OK in V2.xx

I know you are working towards the next version which may solve this issue, but I mention it in case you thought it was fixed. I'm leaving the site on V3.17 now as I'm confident that it will fine by the time I need to go public.


All times are GMT -6. The time now is 08:26 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.